2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 24 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būsite neatsargūs, spontaniški. Galite dėl menkniekio susipykti su svarbiais jums žmonėmis. Įmanomi neprognozuoti posūkiai reikaluose, darbuose, įvairūs trikdžiai, sveikatos sutrikimas, trauma.

JAUTIS. Šiandien nekaip jausitės. Būtų geriau, kad neapsikrautumėte darbais, vengtumėte masinių renginių, pasirodymų viešumoje, abejotinų pirkimų bei išlaidavimo. Netikėkite viskuo, ką išgirsite. Saugokite savo asmens bei finansinius duomenis.

DVYNIAI. Šiandien gali tekti pakovoti už įsitikinimus, įrodinėti savo kompetentingumą, moralumą. Neįsivelkite į finansines avantiūras. Nepirškite kitiems savo patarimų, nes jie gali pasirodyti niekam tikę.

VĖŽYS. Regis, sugebėsite energingai darbuotis, organizuoti. Visgi kažkam nepatiks jūsų tikslai ar veikimo būdai, todėl galimi ginčai, nervingi debatai. Neieškosite subtilaus žodžio, norėdami apsiginti. Saugokitės traumų. 

LIŪTAS. Mokymasis, protinis darbas turėtų sektis neblogai. Kita vertus, kai kurie šiandieniniai užsiėmimai gali sukelti problemų. Atsakingai rūpinkitės vaikais, nepersistenkite eksperimentuodami sporto, finansų srityse.

MERGELĖ. Galbūt šiandien turėsite išlaidų ar rūpesčių, susijusių su broko pašalinimu ar rekonstrukcija. Dėl savo nesėkmių kaltinsite aplinkinius. Tuo galite kažką įžeisti, pažeminti ar net išprovokuoti agresiją.

SVARSTYKLĖS. Diena bus gana įtempta. Nuomonės ir interesai išsiskirs, tvyros įtampa. Gali tekti aiškintis santykius tuomet, kai labiausiai šito nenorėsite. Prireiks kantrybės, kompetencijos ir patirties, kad atsispirtumėte spaudimui.

SKORPIONAS. Teks stipriau padirbėti. Rūpesčių gali sukelti techniniai nesklandumai, verslo problemos, vaikų elgesys ar kt. Verčiau kol kas neprisiimkite papildomų įsipareigojimų.

ŠAULYS. Šiandien gana daug dėmesio skirsite vaikų ir meilės bei pramogų, dovanų klausimams. Svarbu, kad norai neviršytų galimybių. Nederėtų kažko primygtinai reikalauti iš mylimo žmogaus, jei tai jam sudaro keblumų. Saugokite artimuosius.

OŽIARAGIS. Pasiduokite kasdienybės rutinai ir nesistenkite užgriebti daugiau. Šiandien neverta apsunkinti nei proto, nei širdies, nei raumenų. Tai diena, kai lengviau gali apnikti depresija, kibti infekcijos, tykoti traumos. 

VANDENIS. Tikriausiai šiandien prisiklausysite replikų, apkalbų. Venkite dalinti pamokymus, kritikuoti aplinkinius. Kai kas į jūsų pareiškimus gali sureaguoti labai neigiamai. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Ši diena gana prieštaringa. Jums norėsis ramių praktinių veiklų, žemiškų malonumų, tačiau veikiausiai neišvengsite grubaus spaudimo, skubinimo ir piktos kritikos. Saugokitės ugnies, traumų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video