2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 22 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Lapkričio 22-oji – Šv. Cecilija.

AVINAS. Šiandieninis rytas nelabai tinkamas aktyviai veiklai. Stokosite ir tempo, ir praktiškumo. Popiet energijos pradės daugėti ir visas vakaras jau gali būti gana šaunus.

JAUTIS. Regis, šiandieniniai susitikimai, pokalbiai su draugais, pažįstamais suteiks tvirtybės ir naujų užmojų. Arba tiesiog smagu bus kitus stebinti, intriguoti. Vakare turėtumėte itin prisilaikyti saiko geriant, valgant bei neužsibūti iki vėlumos šurmulyje.

DVYNIAI. Šiek tiek slėgs rimti dalykiniai įsipareigojimai, reikalavimai, kontrolė. Susiimkite, nes galite itin daug nuveikti. Jeigu jums pavyks išsilaikyti prieš konkurentus, tai netrukus įgysite daugiau populiarumo.

VĖŽYS. Ši diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jeigu galvojate apie mokslo, karjeros perspektyvas. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, darbo interviu ar pan. Tai pareikalaus svarių argumentų, bet rezultatai turėtų nenuvilti.

LIŪTAS. Ši diena neleis atsipalaiduoti. Galbūt turėsite išlaidų ar reikalų, susijusių su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais, užsakytais daiktais. Yra vilties, kad jums svarbų reikalą sutvarkysite sėkmingai.

MERGELĖ. Šiandien neblogai seksis, jeigu mokate eiti į kompromisus, toleruoti kitokią nuomonę. Kita vertus, nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus palankumo. Kaip šauksite, taip jums ir atsilieps.

SVARSTYKLĖS. Šiandieninis jūsų kruopštumas, darbštumas neliks neįvertintas. Galite prisiimti įsipareigojimą, iš kurio tikitės realios naudos. Tačiau iš artimų žmonių turbūt sulauksite priekaištų, kad jums per mažai rūpi jų emocinės bei buitinės problemos.

SKORPIONAS. Rytas prasidės su polėkiu, kūrybiniu nusiteikimu. Visgi vakare gali paaiškėti, kad ne taip lengvai ir greitai įgyvendinami dalykiniai ar verslo planai bei kuriamas kokybiškas produktas. Prireiks kantrybės ir bendraujant su vaikais.

ŠAULYS. Jeigu nepuoselėjate nerealių troškimų, nusivylimų nepatirsite. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais. Mylimas žmogus, vaikai gali iš jūsų reikalauti daugiau dėmesio.

OŽIARAGIS. Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Svarbu siekti konkretumo, jeigu teks derėtis, sudarinėti sutartis, informuoti kitus žmones.

VANDENIS. Nepulkite iš pat ryto daryti finansinių pavedimų, dėti savo parašų. Tik popiet tapsite apdairesni ir konstruktyviau veiklūs. Regis, gausite naudingą patarimą.

ŽUVYS. Šį rytą viršų gali imti emocijos, stigs logiško požiūrio. Lengva padaryti klaidų. Popiet viskas seksis žymiai geriau. Pravartu konsultuotis su specialistais, kalbėtis apie švietimą, tarptautinius reikalus ir pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video