2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 21 D.

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 21-oji – Pasaulinė sveikinimosi diena; Pasaulinė televizijos diena.

AVINAS. Neeikvokite energijos tuščioms kalboms ir apkalboms. Neverta gadinti gyvenimo nei sau, nei kitiems. Jeigu atskleisite nuoširdžius jausmus ir liksite nesuprasti, nesisielokite. Visiems taip kartais nutinka.

JAUTIS. Būsite linkę atvirai reikšti iniciatyvą. Kažko reikalaudami iš kitų, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Yra tikimybė, kad išspręsti aktualų klausimą jums padės pažįstami žmonės, tarpininkai.

DVYNIAI. Šiandien galite kiek neobjektyviai įvertinti savo galimybes ir užsimoti per daug. Pasistenkite nesugadinti nuotaikos aplinkiniams, venkite juos auklėti ir įkyriai kontroliuoti.

VĖŽYS. Jūsų mintys suksis apie keliones ar studijų atsiskaitymus, jeigu tai aktualu. Intelektinės veiklos ir svarbių apsisprendimų neatidėkite vakarui, nes tuo metu jau jusite protinį nuovargį, dvejonių antplūdį.

LIŪTAS. Atrodys, kad viskas vyksta pakankamai sklandžiai. Ką sugalvosite, tą nuveiksite. Visgi sunkesnė situacija bus, jei teks spręsti finansinius reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, baudomis, skolomis.

MERGELĖ. Nors atrodysite nusiteikę įtemptai plušėti, tačiau dideliems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Visgi tai neturėtų sumenkinti jūsų perspektyvų, ypač susijusių su protine veikla, mokslu.

SVARSTYKLĖS. Diena gali būti kiek sujaukta. Beskubėdami galite pamiršti kažkuo pasirūpinti, išklausyti ir išgirsti. Apie svarbius dalykus nespręskite paviršutiniškai, ypač jei tai susiję su sveikata.

SKORPIONAS. Būsite jautrūs, emocionalūs. Galbūt nerimausite dėl artimų žmonių bėdų. Rimtas pokalbis, kuris leis išspręsti kažkokią problemą. Nepašykštėkite dėmesio mylimam asmeniui, vaikams – tai jiems labai svarbu.

ŠAULYS. Šiandien nestigs nerimo, vidinės įtampos. Dejavimas, nervinimasis nieko nepakeis, todėl verčiau užsiimkite tuo, kas bent kiek teikia malonumo. Žinoma, tai neturėtų būti veikla, kenkianti jums ar kitiems.

OŽIARAGIS. Toli gražu ne viskas, ką šiandien išgirsite ir sužinosite, bus malonu. Svarbu nesureikšminti kai kurių replikų, komentarų, juo labiau – tuščių apkalbų, sąmokslo teorijų.

VANDENIS. Šiandien jums labiausiai norėsis vidinės ir išorinės ramybės, stabilumo. To ir siekite. Pagal galimybes gerinkite savo gyvenimo sąlygas, kurkite jaukumą. Nesivelkite į ginčus, ramiai reaguokite į kitokį požiūrį.

ŽUVYS. Stresuosite dėl numatomo svarbaus susitikimo, pasisakymo ar egzamino. Visgi pamažu situacija aiškės, imsite geriau suprasti, kaip galėtumėte sau ar kitiems padėti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video