2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 20 D.

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 20-oji – Afrikos industrializacijos diena.

AVINAS. Pirmoji dienos pusė gali sukelti rūpesčių, susijusių su artimais žmonėmis, finansais. Pasitelkite į pagalbą patikimus pažįstamus, gerus patarėjus, užuot pasikliovę akla sėkme. Vakarą skirkite ramiam poilsiui, tausokite sveikatą.

JAUTIS. Šiandien teks disciplinuotai ir kantriai dirbti bei konkuruoti, todėl emociškai diena neatrodys maloni. Susikaupkite, sukoncentruokite energiją ir vakare nebereikės graužtis, kad nieko nenuveikėte.

DVYNIAI. Tikėtinas protingų minčių bei energijos antplūdis, tačiau jį realizuoti bus nelengva dėl nuo jūsų nepriklausančių trukdymų. Įtemptai darbuositės, jei turite reikalų su užsieniečiais.

VĖŽYS. Galimi reikalai, susiję su pinigais, investicijomis, draudimu, paskolomis. Nepriekaištaukite ir nekritikuokite savo artimųjų, vaikų, kolegų. Iš tikrųjų jiems kur kas labiau reikia jūsų palaikymo, o ne kritikos. Saugokite vaikus.

LIŪTAS. Iš ryto jums gali tekti aiškintis dėl neatliktų įsipareigojimų ar padarytų klaidų. Reiklūs žmonės vers jaustis nejaukiai ir nesaugiai. Pasistenkite išlikti korektiški ir nepasiduokite provokacijoms.

MERGELĖ. Rytas nepalankus sveikatai bei kai kurioms medicininėms procedūroms. Įdienojus aktyviai sieksite realizuoti savo sugebėjimus ir galimybes. Galimas pasiūlymas, susijęs su įsidarbinimu, komandiruote, projektu. 

SVARSTYKLĖS. Galite neišvengti finansinių neaiškumų, įtampos ir klastų. Jei jautriai į tai reaguosite, ramių nervų neišsaugosite. Geriau seksis tie užsiėmimai, kurie susiję su informacija, reklama. 

SKORPIONAS. Ši diena nežada taikos ir ramybės. Pasireikš avantiūrizmas, noras maištauti. Jeigu dirglumas ims viršų, sutarti su aplinkiniais bus sunki užduotis. O jei rūpesčių dar pridės vaikai ar gerbėjai, tuomet ir vakaras neatrodys malonus.

ŠAULYS. Domėsitės dominančios veiklos perspektyvomis. Galite gauti vertingos informacijos. Galbūt rūpesčių sukels mokslo, transporto, ryšių problemos arba nesusikalbėjimas su kažkuo iš aplinkinių.

OŽIARAGIS. Nors aplinkui kunkuliuos emocijos, tykš pykčio purslai, jūs galite išlikti gana tvirti ir santūrūs. Savo logiškais argumentais turbūt padėsite ataušti ne vienam įsiaudrinusiam asmeniui.

VANDENIS. Gana nerami diena, kupina negatyvių emocijų arba nesuvaldomų įvykių. Saugokitės traumų, ugnies, agresijos. Vakaras jau žada stabilizuojantį poveikį ir daugiau saugumo.

ŽUVYS. Šiandien stigs pozityvios energijos ir vidinės ramybės. Daug nerimo kels mintys apie ateitį arba sveikatą. Saugokitės peršalimo bei senų negalavimų paūmėjimo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video