2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 19 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Lapkričio 19-oji – Tarptautinė tualetų diena; Tarptautinė vyrų diena; Pasaulinė diena žuvusiems eismo įvykiuose atminti.

AVINAS. Šiandien būsite draugiški, komunikabilūs. Ir patys veršitės bendrauti, ir kitus trauksite prie savęs. Viskas klostysis palankiai, galite susitikti su įdomiu pažįstamuoju arba užmegzti intriguojamą naują pažintį. Galite išvykti į tarptautinį renginį.

JAUTIS. Nusimato ir malonių, ir ne itin malonių rūpesčių. Nors stengsitės palaikyti gerą mikroklimatą bei tarpusavio supratimą su aplinkiniais, širdyje kirbės nerimas dėl artėjančios darbo savaitės, artimųjų ar kt.

DVYNIAI. Jei išvyksite į konferenciją, nusimato susitikimų su įžymybėmis, įtakingais veikėjais, užsieniečiais, reikšmingi pokalbiai. Galbūt ir jums pavyks pademonstruoti erudiciją, sąmojį.

VĖŽYS. Regis, jums kils ūpas iš pagrindų tvarkytis, senus daiktus keisti naujais, renovuoti ir pan. Tam tikslui gali prireikti pinigų. Regis, pasiteisins ir tos išlaidos, dėl kurių abejojate.

LIŪTAS. Seksis aiškintis santykius, derinti norus ir planus, bendrauti. Jeigu organizuojate kokį nors renginį, jums puikiai pavyks. Turėsite progą susitikti su asmeniu, kurį laikote gerbėju ar potencialiu partneriu.

MERGELĖ. Šiandien jūsų nereikės raginti, kad pasirūpintumėte kasdieniniais reikalais, namų ūkiu, augintiniais. Noriai darbuositės ir bendrausite. Svarbu pasirūpinti ir sveikata.

SVARSTYKLĖS. Šiandien neatsisakysite mažų gyvenimo malonumų ir pramogų. Jūsų dėmesiu, lepinimu, gurmanišku maistu džiaugsis vaikai ir kiti šeimos nariai bei augintiniai.

SKORPIONAS. Šiandien jus stipriai veiks nuotaikos, tačiau blogesnes gebėsite suvaldyti. Galite noriai imtis namų ruošos. Regis, daug dėmesio skirsite vaikams, šeimai, mylimiems augintiniams. 

ŠAULYS. Tai bus gana šauni diena, jeigu planus surikiavote taip, kad galėtumėte daryti ką norite. Turėsite įvairių pokalbių, galite išsiaiškinti svarbius santykius, gauti viliojamų pasiūlymų.

OŽIARAGIS. Diena nebloga, rami, komfortiška. Patiks krapštytis buityje, sukiotis apie puodus, pirkti gražius daiktus. Šiek tiek nerimausite dėl draugo ar partnerio, jausite jį turint paslapčių.

VANDENIS. Norėsis atsipalaiduoti, užsiimti tik tuo, kas yra malonu arba meniška. Patiks bendrauti su asmenimis, turinčiais savitą požiūrį ir patirtį. Galite atkurti santarvę, gerus santykius, jeigu tik to panorėsite.

ŽUVYS. Regis, jums stigs valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Veikiausiai mėgausitės įvairiais gandais, paskalomis, paslaptimis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video