2024/04/27

 

PASIILGUSIEMS SIELOS IR KŪNO HARMONIJOS

Jurgita Lukšienė, studijos „Sielos ir kūno harmonija“ įkūrėja, maloniai kviečia čia užsukti ir patirti masažo, įvairaus eterinio aliejaus galią. Autorės nuotrauka

Prasidėjo tamsusis su įkyriu lietumi ir artėjančia žvarba metų laikas. Dažnai žmogų šiuo metu puola ir niūrios mintys, ir kasdienį nuovargį vis sunkiau nuvyti į šalį.

Kas galėtų padėti su tuo susidoroti, atgauti dvasios ramybę ir nuginti kūno nuovargį?

Rūta ŽILYTĖ

Užsukite į Jurgitos studiją „Sielos ir kūno harmonija“ atpalaiduojančio masažo ir aromaterapijos. Ši studija įsikūrusi Kupiškyje, Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje, pastato, pažymėto 7 numeriu, trečiame aukšte.

Jūs esate laukiami darbo dienomis 10–18 val. Registracijos tel. 8 606 41 512.

Studijos įkūrėja Jurgita Lukšienė, sertifikuota aromapsichologijos ir masažo specialistė, papasakojo, kad viskas prasidėjo prieš penkerius metus, kai susidomėjo aromaterapija. Įvairių rūšių eterinis aliejus dabar lydi kasdien namuose ir darbe.

Tapo jos gyvenimo būdo dalimi. Be tų kvapų negali įsivaizduoti savo kasdienybės ir nori jų vertę ir naudą perteikti kitiems.

Aromaterapija harmoningai siejasi su Jurgitos naujai įgytais masažo įgūdžiais. Klientams moteris siūlo veido masažą, ajurvedinį viso kūno ir ajurvedinį atstatomąjį nugaros masažą. Taip pat visame pasaulyje didelio dėmesio sulaukusį nugaros ir pėdų masažą „Raindrop“ (vertimas „Lietaus lašų masažas“).

Visų masažų metu naudojamas holistinis „Premium“ klasės eterinis aliejus, veikiantis ne tik žmogaus kūną, bet ir emocijas, dvasinę jo savijautą.

Jurgita jus supažindins su skirtingų rūšių eterinio aliejaus savybėmis, kaip jis veikia žmogaus kūną, kad išsirinktumėte sau tinkamą.

Šioje studijoje galima įsigyti dovanų kuponus. Procedūrų kaina 15–35 eurai.

Užs. Nr.G-475

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Nakolkės labai gerai parodo kūno ir sielos harmoniją. Prieš remontą taip atrodė aprašinėtos autobusų tualeto sienos.

  • Linkiu kuo geriausios sėkmės!!!Rekomenduoju kiekvienam apsilankyti!!!!

  • Sveikintina , kad Kupiškyje dar kažkas vyksta ! Tik puslapis labai prrastas nes labai mažom raidėm spausdina .

  • Užeisime.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video