2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 18 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Lapkričio 18-oji – Latvijos nepriklausomybės diena; Europos supratimo apie antibiotikus diena.

AVINAS. Būsite energingi, trokšite naujovių ir pikantiškų įspūdžių. Stengsitės įrodyti aplinkiniams ir sau, kad esate ne iš kelmo spirti. Nesivelkite į konfliktus, saugokitės traumų. Per didelė rizika sukeltų problemų.

JAUTIS. Netikėtas pasiūlymas arba naujas susidomėjimo objektas gali pažadinti norą elgtis azartiškai, rizikuoti, konkuruoti. Galimas aistringas nuotykis. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, bet neprovokuokite priešininkų agresijos.

DVYNIAI. Verta pamėginti atgauti skolą, įsigyti reikalingų daiktų arba juos suremontuoti. Būtų šaunu iš pagrindų apsikuopti, atsikratyti nebereikalingo šlamšto.

VĖŽYS. Diena bus prieštaringa ir daug kas priklausys nuo santykių su kitais. Geras žodis, meili šypsena tikriausiai padės įveikti bet kokį priešiškumą. Svarbiausia, nesureikšminkite savo teisybės, poreikių ir nemenkinkite kitų.

LIŪTAS. Ši diena pažadins norą tvarkytis, rūpintis namų ūkiu, technika, grožiu, sveikata, gyvūnais. Tam galite pakloti pinigų sumelę. Venkite nepamatuotos rizikos, ypač jei dėl jos gali kilti grėsmė sveikatai.

MERGELĖ. Ši diena stimuliuos ir aktyviai veiklai, ir kūrybai. Tikėtina, kad susitiksite gerbėją, draugą ir šauniai praleisite laisvalaikį. Arba skirsite daug laiko vaikams, sugalvosite bendrų užsiėmimų, leisitės į sportišką išvyką ar pan.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nestigs ir emocinės įtampos, ir azarto. Visgi geriausiai jausitės namuose su žmonėmis, kurie jus palaiko. Deja, jei šeimoje trūksta darnos, laimingi nebūsite.

SKORPIONAS. Puikiai seksis bendrauti su pažįstamais, noriai lankysite giminaičius, draugus, dalyvausite varžybose, renginiuose ar kt. Galbūt jums reikia pasimokyti, susirasti informacijos. Jums išties pavyks, jei to imsitės iš pat ryto.

ŠAULYS. Pagalvokite, ką turėtumėte padaryti, kad taptumėte turtingesni, modernesni, o šeimos židinys – jaukesnis. Šiandien tai intuityviai pajusite. Saugokite sveikatą, nes galimos ūmios infekcijos, traumos.

OŽIARAGIS. Būsite energingi ir pasitikintys savimi. Be ypatingų pastangų galite kažką suorganizuoti, kitus pranokti, įveikti konkursą, varžybas, rasti bendraminčių ar kt.

VANDENIS. Tikėtinos nepraktiškos, bet kažkuo ypatingos idėjos. Aplinkiniams galite pasirodyti keisti, gal net pavojingi. Pravartu daugiau pabūti vieniems, susivokti savyje.

ŽUVYS. Padidės jūsų imlumas įspūdžiams bei drąsa juos patirti. Gerai nuteiks draugų, o ypač priešingos lyties dėmesys. Popiet itin domins menas, mistika, galbūt pasireikšite šiose srityse.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video