2024/04/28

 

NORIŪNŲ SENIŪNĖS LŪKESČIAI PILDOSI

Daiva Bubulienė, Noriūnų seniūnijos seniūnė, papasakojo apie pirmus darbo mėnesius ir ateities planus. Jurgos Banionienės nuotrauka

Noriūnų seniūnijos seniūnė Daiva Bubulienė jau tris mėnesius eina šias pareigas. Darbo pradžioje yra sakiusi, kad vadovauti seniūnijai buvo jos svajonė.

Ar susidūrus su darbo kasdienybe ši svajonė neapkarto? Kaip sekasi darbas, kokias noriūniečių problemas tenka spręsti, to paklausėme seniūnės.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

D. Bubulienė – veikli moteris. Ne iš karto pavyko rasti laisvą minutėlę su ja pasikalbėti – komandiruotė, seniūnijos žmonių priėmimas.

Pagaliau pasikalbėjome. D. Bubulienei seniūnės darbas patinka. Pirmi šio darbo mėnesiai tikrai nenuvylė.

„Darbas įvairus, ne monotoniškas. Apie tokį svajojau. Reikia ir prie kompiuterio pasėdėti tvarkant dokumentaciją, reikia ir po kaimus pavažinėti, pasižiūrėti, kaip atliekami darbai, būtina ir su žmonėmis susitikti. Mėgstu organizacinį darbą, bendrauti su žmonėmis.

Sunkiausia buvo perprasti dokumentacijos tvarkymą. Reikėjo susipažinti su naujomis kompiuterinėmis programomis. Čia daug padėjo seniūnijos specialistė Jolanta Montvydienė. Jei kas neaišku, į ją visada galiu kreiptis. Esu Jolantai už tai labai dėkinga“, – kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, ar jau apžiūrėjo visus seniūnijos kampelius, susipažino su žmonėmis, D. Bubulienė sakė, kad su seniūnijos valdomis susipažino, jas apžiūrėjo, nors šis kraštas seniai pažįstamas. Juk yra vietinė. Žino žmonių lūkesčius.

Plačiau skaitykite lapkričio 14 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Svarbiausia, kad nerūšiuotų žmonių į valstiečius ir ne, kaip tą darė per rinkimus

  • Dvasios Ubagai jus ,ko nelojat po straipsnio komentarais viesai??? O tik anonimiskai? Nieko, teisminis kelias yra tam isaiskinti tokius kaip jus kas lojat anonimiskai 🙂

    • Ir kaip Jūs ruošiatės teisiniu keliu išsiaiškinti? Teisininke pliatj atsirado

    • Jei pastebėjote, čia net jūs rašote anonimiškai. Du kartus perskaičiau ir neradau net užšifruotos pavardės. Tai ir jus teismas aiškinsis?

  • Jo jai teks pirštelius atlenkti nuo savęs.Lengva nebus

  • Jeigu nesumaisys valdiško darbo su darbu savo sodyboje, jeigu nesumaisys kad pagrindinis darbas yra apylinkėje, neigi nesumaisys kišenių ir darbo jėgos turėtų būt neblogai. Turėtų atsimint darbą rajono bibliotekoje ir tokių grubių klaidų nedaryt drauges draugėm, partija, partijoms, o atsakomybę ir darbas turi bu atliktas nes už tai gaus atlyginimą ir rajono standartais padoru sėkmės darbą………

  • Visai maloni moteris Kupiškio kraštas visi kanoja ant kitu

  • Karbauskio klapciuke,nemaloni persona

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video