2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 15 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Gera diena ieškoti teisybės, užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams, kolegoms ar pažįstamiems užsienyje.

JAUTIS. Galite sutvarkyti svarbų reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Galbūt sėkmingai susitarsite dėl investicijų, komisinių, palūkanų, kredito ar pan. Regis, pasijusite ramiau ir saugiau.

DVYNIAI. Regis, aplinkybės neleis jums sėdėti sudėjus rankas ir skatins imtis bet kokio prieinamo darbo, dalyvauti konkurencinėje kovoje. Turėtų atsirasti geresnių bendradarbiavimo perspektyvų.

VĖŽYS. Darbo nestigs, tačiau jūs jo ir nevengsite. Pasižymėsite ne tik darbštumu, bet ir kūrybingumu. Regis, nesunkiai pelnysite simpatijas, pagarbą. Jus gali nustebinti artimo žmogaus poelgis.

LIŪTAS. Šiandien labiausiai tiktų atsidėti kūrybai, sportuoti, skirti pasimatymus, užsiimti vaikų lavinimu. Tiktų išmėginti laimę loterijoje, žaidimuose, konkursuose.

MERGELĖ. Regis, domėsitės apdailos, komforto daiktais. Galbūt pamėginsite šį tą dailaus ar gardaus pagaminti savo rankomis. Gali kilti puikių idėjų, jeigu norite atsinaujinti.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina aktuali informacija, netolima kelionė, komandiruotė. Galite sudaryti naudingą sutartį. Tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, mokesčiais, draudimu, paskolomis, indėliais ar investicijomis.

SKORPIONAS. Įmanomos naudingos investicijos, kreditas, pelnas, derybos, susitarimai dėl tiekimo, stambaus pirkinio, atlygio ar pan. Gali pavykti svarbus pokalbis dalykiniu ar materialiniu klausimu. Jis suteiks gerų vilčių.

ŠAULYS. Šiandien galite tikėtis malonių pokalbių, flirto. Jeigu aktualu sudalyvauti darbo interviu ar posėdyje, kitiems padarysite gerą įspūdį savo kalba, elgesiu. Jūsų augantis žavesys taps labiau pastebimas.

OŽIARAGIS. Ši diena tikriausiai leis šiek tiek atsipalaiduoti nuo įtemptų darbų ir minčių. Beveik be pastangų sėkmingai plauksite pasroviui. Regis, šį kartą naudingesnė bus įdėmaus stebėtojo, o ne aktyvaus veikėjo pozicija.

VANDENIS. Galite rasti rėmėjų, sąjungininkų savo projektams. Gali kilti ūpas aktyviau dalyvauti visuomeniniame, kultūriniame ir pramoginiame gyvenimo verpete.

ŽUVYS. Šiandien jums labai rūpės pareigos, darbai. Dėl savo ar kitų iniciatyvos turėtumėte pajudėti iš sąstingio taško. Galite prisiimti nemenką atsakomybę, tačiau tai pasiteisins.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video