2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 14 D.

Pixabay nuotrauka

Lapkričio 14-oji – Pasaulinė diabeto diena; Karaliaus Mindaugo žūties diena.

AVINAS. Nuotaika turėtų būti nebloga. Jeigu teks demonstruoti žinias, galite neblogai pasirodyti. Regis, sudomins kažkokia teorija ar geopolitinis įvykis. Tikėtina įdomi pažintis, ypač jei esate toliau nuo namų.

JAUTIS. Pravartu aptarti ateities gaires, įrodinėti savo sumanymų prasmingumą, tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti draudimo sutartis ir pan. Labai svarbu apsišarvuoti kantrybe.

DVYNIAI. Tikriausiai energingai reikšite savo nuomonę, oponuosite. Regis, kitų žmonių nuotaikos šiandien labai priklausys nuo jūsų. Jeigu būsite nekantrūs, sukursite bendrą nerimo lauką.

VĖŽYS. Puikiai seksis protinis, kūrybinis darbas, darbo interviu ar pan. Jūsų pastebėjimai, siūlymai ar rekomendacijos kitiems pasirodys verti dėmesio. Palanku ieškoti partnerių savo veikla, projektui.

LIŪTAS. Šiandien galimas finansinis ar kūrybinis laimėjimas, malonus flirtas, nuotykis. Galite patirti džiaugsmo, atrasti tai, ko jums trūko. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai.

MERGELĖ. Tikėtinas jums svarbus pranešimas ar įvykis, susijęs su verslu, nuosavybe, mokesčiais. Galite nemažai nuveikti gerindami šeimos materialinę padėtį. Išlaidos ir pastangos pasiteisins.

SVARSTYKLĖS. Intensyviai bendrausite su artimaisiais, kolegomis. Turbūt gausite žinią, kuri jus pradžiugins arba suintriguos. Vertinkite jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti įspūdį.

SKORPIONAS. Regis, su kitų pagalba ar be jos jums neblogai seksis spręsti turtinius, piniginius bei kitus aktualius klausimus. Palanku rūpintis kreditu, nuoma, verslu, ką nors pirkti išsimokėtinai, ieškoti naujų uždarbio šaltinių.

ŠAULYS. Gali kilti klausimų, susijusių su turtinėmis aktualijomis. Seksis visa tai aiškintis. Svajosite apie meilę, švelnumą, gebėsite žavėti, progresyviai mąstyti ir intriguoti. 

OŽIARAGIS. Šiandien nenualinkite savęs kontaktais, darbais, nes energijos turėsite ne itin daug. Jums gali būti patikėtos intymios paslaptys, išpasakoti slapti troškimai.

VANDENIS. Šiandien galite nuveikti gerų darbų. Tikriausiai draugų ar pažįstamų padedami gausite reikalingą prekę, paskolą ar informaciją. Jeigu tvarkote verslo reikalus, nevengsite naujovių.

ŽUVYS. Kompetencijos ir kūrybingumo reikalaujantis darbas leis jums atskleisti gebėjimus. Galite prisitraukti naujų sekėjų, klientų ar pirkėjų. Visgi reikėtų vengti tuščių kalbų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video