2024/04/29

 

Į KĄ ATKREIPTI DĖMESĮ PERKANT VAIKIŠKUS VEŽIMĖLIUS?

Pexels nuotrauka

Vaiko atėjimas į šeimą neabejotinai yra vienas ypatingiausių momentų gyvenime. Tai – begalinis džiaugmas, kuris taip pat į gyvenimą įneša naujų iššūkių bei išlaidų. O vienas iš pirmųjų ir svarbiausių pirkinių, su kuriuo susiduria jaunieji tėvai, yra vežimėlis.

Tad kaip iš daugybės variantų pasirinkti tinkamą?

Vežimėlių tipai ir jų ypatumai

Prieš renkantis vežimėlį, rekomenduojame susipažinti su pagrindiniais jų tipais. Klasikinis vežimėlis tinka naujagimiams iki kol vaikas išmoksta vaikščioti. Tačiau svarbu paminėti, jog vežimėlis būtinas ir tuomet, kai vaikas mokosi vaikščioti savarankiškai. Be to, egzistuoja ir tokie vežimėliai, kuriuos galima adaptuoti įvairiems vaiko raidos etapams. Rinkdamiesi tokį, po kurio laiko galėsite įsigyti naują, kuris tiks vaikui paaugus ir atsiradus naujiems poreikiams.

Priklausomai nuo jūsų gyvenimo būdo, gali nutikti taip, jog visoms reikmėms patenkinti vieno vežimėlio neužteks. Tokiu atveju, rekomenduojame įsigyti du skirtingo tipo vežimėlius, kurie tiks įvairiausioms aplinkybėms.

Svarbiausia – saugumas

Atminkite, jog vaiko saugumas yra svarbiausias prioritetas. Įsitikinkite, kad vežimėlio rėmas ir ratai yra kokybiški bei stabilūs. Taip pat atkreipkite dėmesį į vežimėlio padangas. Šios gali būti pagamintos iš kietos gumos arba pripildytos oro. Pavyzdžiui, pneumatinės padangos vaikui suteikia daugiau komforto važiuojant per duobes ar nelygų kelią. Tuo tarpu kietos gumos padangos komfortą užtikrina tinkama važiuoklė. 

Rekomenduojame dėmesį atkreipti į saugos diržus, kurie privalo būti tvirti bei reguliuojami, o vežimėlio medžiagos – patvarios ir užtikrinančios saugumą.

Funkcionalumas ir komfortas

Renkantis vežimėlį atsižvelkite į tai, jog patogumas svarbus ne tik vaikeliui. Vežimėlio mobilumas, sulankstymo galimybės, svoris ir rankenos reguliavimas yra itin svarbūs jūsų pačių komfortui.

Pavyzdžiui, papildomos parinktys, tokios kaip įvairių detalių nuėmimas, užtikrins lengvą vežimėlio priežiūrą, o aukštų sienelių krepšelis – puiki pagalba apsiperkant.

Kainų diapazonas ir biudžetas

Suprantame, jog savo vaikui norite tik geriausio, tačiau vežimėlio kainų diapazonas, nulemiantis kokybę, gali tapti tikru galvos skausmu. Kadangi naujasis jūsų šeimos narys ilgą laiko dalį praleis vežimėlyje, itin svarbu šioms išlaidoms netaupyti ir rinktis aukštos kokybės gaminį, užtikrinantį beatodairišką saugumą.

Gimus vaikeliui išlaidos išauga labai greitai, tad primename apie inovatyvius ESTO mokėjimo sprendimus bei galimybę pasinaudoti vartojimo paskola internetu. ESTO Market lengvai atrasite visų partnerių parduotuves, kuriose jau dabar galite įsigyti visus reikalingus kūdikių aksesuarus, bet už juos sumokėti vėliau. 

Tarp mūsų partnerių galite atrasti tokias el. parduotuves, kaip „Nordbaby“, „XS žaislai“ ir „Jussike“, kurie leis įsigyti kokybiškų prekių vaikams, taikydami lankstų mokėjimo grafiką. Pavyzdžiui, atsiskaitymo sprendimas ESTO 3 suteikia galimybę padalyti prekių krepšelį į tris lygias dalis ir sumokėti per 3 mėnesius be papildomų palūkanų ar kaštų. 

Su ESTO pagalba savo vaikui galite užtikrinti tai, kas geriausia, nesijaudindami dėl finansinių galimybių. 

Galvokite apie ateitį

Rinkdamiesi vežimėlį pagalvokite ir apie savo šeimos ateities planus. Jei planuojate šeimos pagausėjimą, rekomenduojame įsigyti kokybišką vežimėlį, kuris puikiai tiks naujojo šeimos nario atvykimui. Tai – ne tik ekonomiškas pasirinkimas jūsų piniginei, bet taip pat ir draugiškas aplinkai.

Vežimėlio pasirinkimas yra svarbus žingsnis jūsų šeimos gyvenime, reikalaujantis kruopščių apsvarstymų ir pagrįstų sprendimų. Atsižvelgdami į kokybę, saugumą ir komfortą, galite rasti geriausią variantą savo šeimos poreikiams. Tad rinkitės išmintingai ir mėgaukitės kiekviena akimirka su savo mažyliu!

Daugiau apie tai, kaip ESTO padeda jūsų mėgstamiems prekių ženklams, skaitykite čia: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/premium/atsakingai-naudojant-isigykite-prekes-dar-lanksciau-su-esto-kredito-linija.d?id=90906861

Straipsnis remiamas „WhitePress“

Užs. Nr.1388

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video