2024/04/29

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 12 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Lapkričio 12-oji – Ožio diena.

AVINAS. Bus dalykų, dėl kurių labai nerimausite. Galbūt paaštrės kai kurios finansinės, skolų problemos. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių neatsakingumo ar godumo.

JAUTIS. Šiandien galima tikėtis ir šilto, ir šalto. Taps akivaizdu, kad tik griaunant sena galima sukurti ką nors nauja. Visgi reikėtų įsitikinti, kad verta. Juk nebūtinai nauja pasirodys lengviau ir geriau. Saugokitės traumų, elektros iškrovos, agresijos.

DVYNIAI. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negerėja savijauta arba reikalai nejuda taip, kaip norėtųsi. Galbūt teks ką nors taisyti, remontuoti, nervintis dėl broko, nuostolio ar kt.

VĖŽYS. Problemų gali kilti per nepažįstamus žmones arba gerbėjus, vaikus. Pasistenkite neįžeisti aplinkinių ir nereikalauti neįmanomų dalykų. Kartais nepasiseka net labai talentingiems. Būkite itin atidūs kelyje.

LIŪTAS. Diena nebus rami ir harmoninga. Regis, sulauksite priekaištų dėl neišpildytų pažadų, beprasmiškų išlaidų ar užgaidų. Galvoje suksis aibė rūpesčių, susijusių su materialiniu įsitvirtinimu, šeima, vaikais. Tai didins įtampą. Saugokitės ugnies.

MERGELĖ. Neverta pernelyg jaudintis dėl artėjančių permainų. Svarbiausia, atlikite viską, ką buvote suplanavę šią dieną. Tai padės gerai jaustis emocine prasme. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Tai gali būti didesnio išlaidavimo diena. Kita vertus, galite vykusiai apsipirkti arba užsidirbti ką nors pardavę. Regis, reikalausite to, kas jums priklauso. Galite atgauti skolą ar jos dalį.

SKORPIONAS. Jeigu turite ką protingo pasakyti, netylėkite. Tačiau neprovokuokite bereikalingų barnių su aplinkiniais. Tai, ką mėginsite kitiems įteigti, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą.

ŠAULYS. Tikriausiai nevengsite užkulisinių intrigų ir manevrų, kad tik gautumėte tai, ko norite. Žymiai svarbiau yra pateisinti kitų pasitikėjimą. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į vidinį balsą, sąžinę. Itin saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti pritariančių ir palaikančių. Regis, labai nusiminsite, jei nepavyks realizuoti vilčių, susijusių su vaikais, kūryba.

VANDENIS. Būsite nusiteikę griebtis darbų. Stenkitės pastebėti kitų žmonių privalumus, o ne vien blogybes. Užgaulūs, keisti „trolinimai“ niekam nepatiks. Atsargiai elkitės su informacija, technika, ugnimi, elektra bei kelyje.

ŽUVYS. Tikėtinos problemos, jeigu esate toli nuo namų, kelionėje, ruošiatės studijų atsiskaitymui ar pan. Būsite filosofiškai nusiteikę ir tai jums iš dalies padės įveikti netikėtus sunkumus. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video