2024/04/28

 

KVIEČIA PRISIJUNGTI PRIE KALĖDINĖS AKCIJOS „ANGELO SPARNAI“

Diana Nausėdienė.

Artėjant šv. Kalėdoms pirmoji ponia Diana Nausėdienė pradeda tradicinę, jau trečius metus iš eilės rengiamą kalėdinių žaisliukų kūrimo akciją ir kviečia papuošti jais Prezidentūros kalėdinę eglę. Šiais metais akcija vadinasi „Angelo sparnai“.

Pasak pirmosios ponios, artėja metas, kuris suburia bendrapiliečius bei skatina visus geros valios žmones dalintis bendrystės šviesa ir šiluma ne tik namuose.

„Esame pakylėti ir kupini įkvėpimo skraidinti artimojo meilės žinutes į aplinkinių širdis. Kartu tai laikas, kai visi įgauname ypatingų galių išskleisti bendruomeninio gėrio, grožio ir gerumo sparnus mūsų Tėvynėje.

Tad šiemet mes vėl kviečiame pasitikti Naujuosius 2024-uosius metus visų kurtais, šviesios, žmogiškosios vilties sparnais“, – sako D. Nausėdienė.

Pirmosios ponios teigimu, balti sparnai simbolizuoja kūrybos galią, nenugalimą meilės jėgą, laisvės ir taikos siekį, optimizmą bei mūsų žmonių ryžtą ir gebėjimą įveikti didžiausius iššūkius, skriejant link svajonės.

„Tegul Angelo sparnai, atkeliavę iš visų Lietuvos kampelių, iš pasaulio lietuvių bendruomenių įvairiuose žemynuose – nuo pajūrio kopų iki sostinės kalvų, nuo tolimiausių sodybų visuose Lietuvos rajonuose ir regionuose, iš didmiesčių ir miestelių, – sukuria tą nepakartojamą, įkvepiančią, stebuklingą nuotaiką mūsų visų bendram skrydžiui į ateitį“, – teigia D. Nausėdienė.

Rankų darbo sparnai papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę ir bus dovanojami čia šventiniu laikotarpiu apsilankiusiems žmonėms bei meno kolektyvams.

Kalėdinių dekoracijų kūrimo akciją pirmoji ponia inicijuoja trečius metus iš eilės. Pernai Prezidentūros eglę papuošė žmonių kurti nameliai, 2021-aisiais – iš vilnos velti paukšteliai.

Prezidento komunikacijos grupės inf. ir nuotrauka

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Graži ponia Diana. Kas gali paneigti ir šypsena kerinti.

  • Labiau dirbtinos šypsenos tikriausiai niekas kitas neturi kaip ponia Diana

  • Tai kada Lietuvoj kalėdos ? Aš tai jau velykom kiaušinius marinuoju .

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video