2024/05/04

 

KAIP IŠSIRINKTI TINKAMĄ SLIDINĖJIMO STRIUKĘ?

Ar ieškote naujos slidinėjimo striukės? Tada šiame sportinės aprangos gide rasite atsakymus į visus svarbiausius klausimus – kokie modeliai populiarūs, kokio dydžio striukę rinktis ir kitus.

Kokie slidinėjimo striukių modeliai šiuo metu populiarūs?

Slidinėjimo striukės yra populiarios tiek tarp profesionalių sportininkų, tiek tarp žmonių, kurie tiesiog nori pasimėgauti grynu oru šaltą žiemos dieną. Ar ir jus domina tokio stiliaus drabužiai, tačiau dar nežinote, kaip išsirinkti jums tinkamiausią modelį? Tada peržiūrėkite šį sportinės aprangos gidą ir sužinokite daugiau!

Visų pirma, jeigu norite naujos vyriškos arba moteriškos slidinėjimo striukės, dygsniuoti pūkiniai modeliai iki klubų bus madingas ir kokybiškas pasirinkimas lietuviškai žiemai. Tokios striukės bus lengvai priderinamos prie įvairių aprangos stilių, todėl užsitarnaus svarbią vietą jūsų spintoje. 

Taip pat rekomenduojama rinktis slidinėjimo striukę su šiltu bei minkštu gobtuvu, nes tai apsaugos jus nuo įvairių kritulių ir padės jaustis patogiai net ir tada, jeigu oras nemaloniai nustebins.

WhitePress nuotraukos

Ką verta žinoti, jeigu renkatės slidinėjimo striukę?

Žinoma, taip pat reikia pagalvoti ir apie du ypatingai svarbius aspektus – slidinėjimo striukės dydį ir spalvą. Taigi, kaip išsirinkti geriausią variantą, kuris tiks net ir patiems aktyviausiems?

Jeigu mėgstate slidinėti, svarbu, kad aplinkui esantys žmonės jus galėtų lengvai pastebėti. Būtent ryškesnės striukės spalvos suteikia matomumą, kuris gali būti itin svarbus tokiose situacijose. Dėl šios priežasties rekomenduojama rinktis raudonus, rožinius, geltonus ir kitus panašius atspalvius, kurie pakankamai išsiskirtų balto sniego aplinkoje. 

Slidinėjimo entuziastai taip pat dažnai užduoda klausimą – kokio dydžio turėtų būti striukė? Jeigu pasirinksite per mažą drabužį, po juo netilps šiltas megztinis. Jeigu pasirinksite per didelį, jums gali būti šiek tiek šalta. Kaip atrasti tą tobulą variantą? Nepamirškite, kad internetinių parduotuvių dydžių lentelės gali pagelbėti! Pamatuokite savo liemens bei klubų apimtį ir patikrinkite, kuris dydis jums yra rekomenduojamas.

Pasinaudokite šiais patarimais ir išsirinkite naują moterišką slidinėjimo striukę, kuria galėsite džiaugtis ne vieną sezoną!

Straipnis remiamas WhitePress.

Užs. Nr.1372

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video