2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 2 D.

Kristinos Valytės nuotrauka

Lapkričio 2-oji – Mirusiųjų atminimo diena, Vėlinės, Ilgės; Tarptautinė projektų valdymo diena.

AVINAS. Jeigu tik įmanoma, šiandien leiskite laiką su šeima, artimiausiais žmonėmis, lankykite tėvus, senelius, dovanokite jiems nuoširdų dėmesį. Tik neišplepėkite jums patikėtų svetimų paslapčių.

JAUTIS. Šiandien daug galvosite apie meilę, gerovę. Ne viskas džiugins – gali liūdinti kai kurie prisiminimai, neišspręstos problemos. Tačiau per visą dieną rasite kuo pasidžiaugti, kam pasiguosti ir kur pasisemti optimizmo.

DVYNIAI. Būsite dosnūs, o jūsų širdyje nestigs vietos atjautai, meilei. Kuo stipresnis bus gyvenimo laikinumo, trapumo pojūtis, tuo labiau mėgausitės viskuo, kas gero jus supa – gamtos grožiu, kūniškais malonumais, komfortu, gardžiu maistu. 

VĖŽYS. Tai turėtų būti spalvinga diena. Gana turiningai leisite laiką. Tikriausiai būsite patenkinti savimi ir savo aplinka. Nauja informacija, netikėta išvyka ar pažintis gali labai suintriguoti.

LIŪTAS. Gali atsirasti reikalų, kurie geriau seksis, jeigu laikysite liežuvį už dantų. Nepatartina kur nors toli vykti ar įtemptai darbuotis, bendrauti. Pravartu ramiai pailsėti, pamedituoti.

MERGELĖ. Šiandien nepraleiskite progos pataisyti pašlijusius santykius, susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija. Visgi išlikite budrūs, kad netaptumėte manipuliacijų objektu.

SVARSTYKLĖS. Diena turėtų būti gana nebloga, daug sužinosite, pamatysite ar patirsite. Galite gauti aktualią naujieną, sulaukti nuoširdžios paguodos ir pagalbos.

SKORPIONAS. Jeigu jums svarbu gilintis į aktualią informaciją bei jos ieškoti, tai neleiskite laiko veltui. Regis, gerai jausitės neįprastoje aplinkoje tarp nepažįstamų žmonių.

ŠAULYS. Beveik visą dieną suksite galvą, kaip suplanuoti savo gyvenimą, ateitį, kad viskas būtų gerai. Galbūt kol kas susiplanuokite tik šios savaitės laisvalaikį. Venkite neatsakingo išlaidavimo.

OŽIARAGIS. Svarbiausia sėkmingos dienos sąlyga – darnūs santykiai su sutuoktiniu, artimais žmonėmis. Stenkitės rasti sutarimą vaikų auklėjimo klausimais, nesielkite skirtingai reaguodami į savo atžalų poelgius.

VANDENIS. Šiandieną gali kilti nenumaldomas noras pasikeisti, pagerinti savo gyvenimo kokybę ar išvaizdą. Galbūt kalbėsitės su artimaisiais apie namų aplinkos modernizavimą ar pan.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę svečiuotis ir priimti svečius, daugiau laiko leisti su antrąja puse ir vaikais, gaivinti romantiškus jausmus. Šiandieniniai pažadai, prisipažinimai atrodys tokie užtikrinti, kad jais niekas neabejos. Iliuzijų galia bus išties stipri.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video