2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 1 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Lapkričio 1-oji – Visų šventųjų diena; Tarptautinė kovos su narkomanija diena; Pasaulinė veganų diena.

AVINAS. Tai gali būti susitikimų su giminaičiais arba su jais susijusių prisiminimų diena. Laikinumo, bejėgiškumo pojūtis sustiprės ir tai gali šiek tiek liūdinti. Atsispirkite pagundai svaigintis. Jauskite saiką.

JAUTIS. Būsite įžvalgūs ir protingi, spręsdami praktinius klausimus, patarinėdami kitiems. Visgi galite neišvengti klaidų ne dėl savo kaltės. Pasisaugokite nesąžiningų žmonių.

DVYNIAI. Būsite labai jautrūs, emocionalūs. Galimas išgyvenimas dėl patirtų nuoskaudų, netekčių. Vienas jūsų sumanymas gali pasirodyti nieko nevertas, o gal net nuostolingas.

VĖŽYS. Būsite išsiblaškę, pasimetę. Regis, nerimausite dėl nekaip pakrypusio pokalbio arba kelionės, sveikatos sutrikimo. Būkite atidūs prie vairo, saugokitės sukčių, kišenvagių.

LIŪTAS. Nelabai sėkmingai tvarkysite suplanuotus reikalus. Nederėtų išlaidauti, pirkti neaiškios kokybės daiktų, lįsti į skolas. Aktualiu klausimu pravartu pasitarti su panašią situaciją patyrusiu asmeniu.

MERGELĖ. Jums gali atrodyti, jog neįmanoma pabėgti nuo reikalavimų, įpareigojimų, kad ir kur būtumėte. Jeigu ne darbe, tai namuose jų girdėsite į valias. Net ir tokią ypatingą dieną.

SVARSTYKLĖS. Šiandien sunku tikėtis, kad pavyks save ar ką nors kitą perauklėti, net skaitant dvasingas knygas ar klausantis išmintingų moralų. Vidinės dilemos gali paaštrėti.

SKORPIONAS. Šiandien kilusios pagundos į gera nenuves, jeigu joms pasiduosite nepaisydami proto ir sąžinės balso. Susilaikykite nuo finansinių aferų, seksualinio priekabiavimo.

ŠAULYS. Galimi nesusipratimai santykiuose. Liūdins nusivylimai ir sąstingis asmeniname gyvenime. Įžeista savimeilė tikriausiai neleis jums ieškoti kompromiso ar siekti intymumo, net jei labai to trokštate.

OŽIARAGIS. Pareigingai atliksite šios dienos pareigas. Nepersistenkite ir venkite streso, nes jūsų sveikata ne geležinė, ypač šiandien. Pasirūpinkite ja, jei turite problemų iš anksčiau.

VANDENIS. Regis, šiandien norėsis pabėgti nuo to, kas liūdina, žeidžia ar slegia. Verčiau nepulkite į azartinius žaidimus bei kitus užsiėmimus, susijusius su priklausomybėmis ir pavojais. Labiau pasaugokite ir savo atžalas.

ŽUVYS. Jus gali įtraukti buitiniai rūpesčiai, ypač jei neketinate vykti lankyti artimųjų kapų, susitikti su giminaičiais. Gali būti nelengva atsispirti svaigalų traukai. Gresia apsinuodijimai. Saugokitės sukčių, vagių bei patys nesukčiaukite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video