2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 31 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 31-oji – Helovinas; Reformacijos diena.

AVINAS. Ši diena atneš permainų troškulį. Galbūt jį stimuliuos gautos žinios, naujienos. Turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio darbo, naujo užsakymo, aktualios informacijos.

JAUTIS. Verslas, rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, kreditais, gali pareikalauti apsukrumo ir išradingumo. Galite sulaukti ypatingų dėmesio ženklų, meilės žodžių ar flirto iš jums neabejingo asmens.

DVYNIAI. Šiandien jums gali pavykti rasti įdomių dalykų namuose arba savo vidiniame pasaulyje. Galbūt gims originali idėja, kils kūrybinis įkvėpimas. Į savo veiklą ar aplinką galite įnešti modernumo.

VĖŽYS. Jūsų džiaugsmui ar nerimui pasijusite kažkuo susižavėję ar net įsimylėję. Įmanomas slaptas pasimatymas. Kita vertus, panašią būseną gali sukelti meninis įkvėpimas, pripažinimas, naujienos, susijusios su vaikais ar pan.

LIŪTAS. Šiandien nestokosite dėmesio, tačiau jis bus įpareigojantis. Galbūt jums siūlys prisiimti lyderystę, pasireikšti viešai ar pan., nors šiuo metu jums labiau rūpi kiti dalykai.

MERGELĖ. Gali tekti eiti į renginius, dalykinius susitikimus. Neliks nepastebėti jūsų bandymaiastro kontroliuoti situaciją, daryti įtaką. Iš jums neabejingo žmogaus galite sulaukti siurprizo.

SVARSTYKLĖS. Norai, ketinimai, jausmai bus lyg ir geri, tačiau jums gali tekti įrodinėti, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo išoriškai. Būkite pakantūs kitų nuomonei, tikėjimui.

SKORPIONAS. Prieštaringa diena. Nerimo kels finansinės problemos, reformos. Kita vertus, kils minčių, kaip gauti reikiamą paramą, konsultaciją arba kaip panaudoti nebereikalingus daiktus. Galimas aistringas meilės nuotykis.

ŠAULYS. Pagaliau gali būti surastas kompromisas ginčuose, konkurencinėje kovoje. Nors ne viskas jus tenkins ir patiks, stenkitės būti diplomatiški, objektyvūs. Galite susidomėti originalia veikla ar daiktu.

OŽIARAGIS. Galite sulaukti informacijos, kurios prireiks realizuojant praktinius, dalykinius sumanymus. Neslėpkite savo talentų, taip pat ir meilės bei simpatijos tiems, kurie to verti.

VANDENIS. Norėsis linksmintis, pramogauti. Parodykite, kad vertinate žmogų, kuris jumis rūpinasi. Jam ir sau nesunkiai galite praskaidrinti nuotaiką neįprastais malonumais, siurprizais.

ŽUVYS. Nors labai norėsis kažką keisti, tačiau neskubėkite permainomis bauginti artimųjų. Su mylimu žmogumi pravartu ramiai aptarti santykių perspektyvas, ateities planus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video