2024/04/28

 

KAS LAIMĖJO KONKURSĄ – NEATSKLEIDŽIA

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio socialinių paslaugų centras turi pavaduotoją socialiniams reikalams. Konkursas šioms pareigoms eiti įvyko, sulaukta dviejų kandidatų. Laimėtojas pareigas pradės eiti lapkričio 6 dieną, bet kas jis – neskelbiama.

Jurga BANIONIENĖ

Šią informaciją pateikė Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorė Reda Pauliukonienė. Pasak jos, konkursas vyko spalio 23 dieną.

„Pretendentus vertino komisija, kurią sudarė Savivaldybės atstovai, vietiniai, centro darbuotojai. Laimėjo daugiau balų surinkęs pretendentas“, – komentavo R. Pauliukonienė.

Jo vardo ir pavardės pašnekovė neįvardijo. „Kol žmogus nepradėjo dirbti, bijau, kad nebūtų prieštaravimų, kad anksčiau laiko paviešinau. Nuo lapkričio 6 d. visą informaciją bus galima suteikti“, – sakė Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorė.

Anot R. Pauliukonienės, šios pareigybės poreikis buvo didelis.

„Fiziškai aš, kaip įstaigos vadovas, nebesuspėju. Anksčiau buvo ši pareigybė, bet kai atėjau dirbti, etatas buvo laisvas.

Pavaduotojas socialiniams reikalams kuruos visas teikiamas socialines paslaugas, jo pagrindinė funkcija bus kokybės vertinimas, taip pat tvarkos aprašų rengimas, viešųjų pirkimų organizavimas, skundų nagrinėjimas, darbuotojų darbo grafikų kuravimas, stebėjimas ir kt.“, – teigė ji.

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Viskas skaidru, atvira, žmogiška….

Rekomenduojami video