2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 30 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien jums rūpės įvairūs pirkiniai, noriai naršysite po internetines parduotuves. Galite rasti originalų būdą sutaupyti arba praturtėti. Galbūt gausite netikėtą darbo pasiūlymą, verslo užsakymų.

JAUTIS. Nors nelabai tikite, kad reikalai keisis į gerąją pusę, tačiau šiandien galimos tokios užuominos. Į jūsų iniciatyvą veiklos, projektų ar meilės srityje tikriausiai bus atsakyta.

DVYNIAI. Šiandien galite išgirsti intriguojamų paslapčių, naujienų. Taip pat gali išryškėti klastos, intrigos. Kiek per lėtai judės darbai, reikalai, todėl vakare ieškosite, kam dėl to priekaištauti.

VĖŽYS. Mąstysite apie geopolitines ar kitokias permainas, keliones, studijas. Regis, atidžiai klausysite ir stebėsite, ką sako aplinkiniai, kuo dalijasi socialiniuose tinkluose. Nevengsite filosofuoti įvairiomis temomis.

LIŪTAS. Jums gali tekti atsakyti už dalykus, kurie nuo jūsų tiesiogiai nepriklauso. Galbūt teks bendrauti su kitaip mąstančiais žmonėmis. Kompromisas įmanomas, tačiau jis gali būti ne toks naudingas, kaip jums norėtųsi.

MERGELĖ. Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį, pasimatymą. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis ir nepasiduokite stagnacijai. Jums gali pavykti kai ką pakreipti norima linkme.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite linkę neskaičiuoti pinigų, pamatę įdomų daiktą ar galimybę investuoti į atsipirksiantį objektą, vertingą meno kūrinį ar pan. Regis, jums pavyks pasiskolinti pinigų arba pirkti išsimokėtinai.

SKORPIONAS. Jeigu nerimaujate dėl galimo nuostolio ar išsiskyrimo, bandykite gerinti santykius, ieškoti kompromiso. Nepagailėkite dovanėlės, malonaus siurprizo. To gali pakakti, norint įžiebti romantiškus jausmus. Lavinkite vaikų kūrybiškumą.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę kalbėti apie dalykines problemas, ūkinius reikalus, sveikatą, higieną. Galite būti pakviesti į darbo interviu arba susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės palaikymo.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Visgi vakaras gali priversti kiek surimtėti. Galbūt pagalbos prireiks pažįstamam asmeniui.

VANDENIS. Regis, jūs nelabai stengsitės prisiderinti prie šeimos, partnerio, visuomenės keliamų reikalavimų ir aplinkybių. Demonstruosite pasirinkimo laisvę, originalumą. Galite įsigyti modernų daiktą, sudaryti nuomos sutartį, užsisakyti grožio prekę.

ŽUVYS. Šios dienos susitarimai bus pasiekti nesunkiai, ypač jei nesigilinsite į detales. Atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos. Priekabesni tapsite vakare. Regis, nekaip veiks nuovargis, problemos šeimoje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video