2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 29 D.

Pixabay nuotrauka

Spalio 29-oji – Pasaulinė žvynelinės diena.

AVINAS. Regis, bus nelengva ką nors įrodyti kitiems bei viską suderinti taip, kad niekas nenukentėtų. Nesulauksite rimto požiūrio į jūsų pareiškimus, net jei jie būtų patys teisingiausi. Yra rizika, kad jums nesumokės už paslaugą, nedorai pasinaudos.

JAUTIS. Jeigu branginate jums svarbius santykius, pasistenkite būti atlaidūs, objektyvūs ir galvoti ne tik apie savo naudą. Ji turi būti abipusė. Saugokitės traumų, neprovokuokite agresijos, ginčų.

DVYNIAI. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai bei tvarkai namuose. Venkite bendravimo su tais, kuriais nepasitikite, sudirgstate. Stenkitės subtiliai atsiriboti. Būkite atsargūs su technika, aštriais, pavojingais daiktais, chemikalais, piktais gyvūnais.

VĖŽYS. Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų kitų žmonių idėjų ar jausmų. Verčiau neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Pasitelkite kantrybę, empatiją – to ypač prireiks jūsų vaikams. Pasisaugokite sportinių ir kitokių traumų, avantiūrų.

LIŪTAS. Regis, įtampos ir ambicijų vis daugėja, o nusiraminti nepavyksta. Provokacijų, konfliktų gali kilti visur. Turbūt geriau jausitės, jei praleisite šią dieną įsitraukę į ramią, saugią veiklą. Venkite (geo)politinių diskusijų ir buitinių ginčų. Saugokitės ugnies.

MERGELĖ. Galbūt dalyvausite viešame renginyje, pristatyme. Galimas nemažas aplinkinių susidomėjimas jumis arba jums artimu žmogumi. Nesivelkite į aštrias diskusijas. Atsargiai kelyje, nes gresia avarijos.

SVARSTYKLĖS. Meilės jausmus šiandien drums pavydo, apmaudo debesys. Didelė tikimybė, kad pareikalavę to, kas jums turėtų priklausyti, susidursite su atviru priešiškumu, godumu. Saugokitės traumų, nuostolių.

SKORPIONAS. Būkite dėmesingesni ir atlaidesni savo giminaičiams bei vedybiniams partneriams. Venkite agresijos, spaudimo, nesąžiningų manipuliavimų. Nederėtų priekaištauti dėl meilės ar pinigų stygiaus. Saugokitės traumų, ugnies.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę griebtis susikaupusių namų ūkio darbų, atlikti sveikatos, higienos ir grožio procedūras. Pasistenkite nesipykti su aplinkiniais. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Neerzinkite, neskriauskite gyvūnų.

OŽIARAGIS. Meilės, draugystės arba vaikų problemos gali tapti jūsų emocinių išgyvenimų ir nemažų išlaidų priežastimi. Stenkitės nereaguoti per aštriai ar pernelyg aistringai. Su kantrybe ir gerais jausmais pasieksite žymiai daugiau.

VANDENIS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir savitvardos. Būsite linkę nervintis, impulsyviai reaguoti. Pasistenkite išvengti šeiminės scenos arba aštraus incidento viešoje vietoje. Atsargiai su ugnimi, pavojingas daiktais.

ŽUVYS. Tikriausiai jus stipriai įtrauks socialiniai tinklai, žiniasklaidos, interneto informacija. Nerasite sau vietos, jeigu stigs bendravimo, dėmesio. Kita vertus, jei to bus per daug, tapsite įsiaudrinę, neatsargūs. Venkite rizikos kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video