2024/04/27

 

PAPUOŠTU GROŽIO SALONĖLIU LABIAUSIAI DŽIAUGIASI VAIKAI

Papuoštas miesto centre įsikūręs grožio salonas traukia praeivių akį. Autorės nuotraukos

Helovino šventimo tradicija sparčiai populiarėja Lietuvoje. Šią šventę įsileidžiame vis drąsiau. Neatsiejama jos dalis – šviečiantys skaptuoti moliūgai, įvairios šiurpios dekoracijos.

Pasipuošti Helovino tema nusprendė miesto centre, Vilniaus gatvėje, įsikūrusio grožio salonėlio kolektyvas. Reakcijų sulaukiama – ypač čia mėgsta užsukti vaikai.

Grožio salonėlio Vilniaus gatvėje savininkė Diana Songailienė džiaugėsi, kad pavyko sukurti šventinę nuotaiką ir kolektyvui, ir klientams.

Jurga BANIONIENĖ

Smulkmena, bet džiugina

Grožio salonėlio savininkė Diana Songailienė kalbėjo, kad galbūt Helovinas ne visiems priimtina šventė, bet vaikai ja džiaugiasi.

„Labiausiai norėjome kelti nuotaiką sau, miesto vaikams, bet pastebime, kad ir suaugusiems visai patinka, praeiviai dažnai nusišypso, džiaugiasi, tai ir mums dėl to smagu. Negalvojau, kad bus tiek teigiamų reakcijų, visi patenkinti, nors atrodo, kad menka smulkmena“, – teigė D. Songailienė.

Grožio salonėlio kolektyvas iš anksto svarstė, kaip pasipuošti Helovinui, ir vasaros pabaigoje ėmė klausinėti klienčių, kurios turi moliūgų.

Plačiau skaitykite spalio 28 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video