2024/04/29

 

HOROSKOPAS SPALIO 28 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Spalio 28-oji – Simajudas, Vėlių paminėklai.

AVINAS. Šios dienos įtakos skatins didelį nerimastingumą, emocines audras. Nuotaikos nuolat kaitaliosis. Pažabokite savo impulsyvumą, nes būtinas atsargumas. Vakare ypač trokšite komforto ir negalėsite ištverti netvarkos.

JAUTIS. Šiandien labiausiai derėtų pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Patartina vienatvė, poilsis. Klausykite intuicijos, niekur neskubėkite. Visais būdais venkite konfliktų, nes kilusios agresijos galima nesuvaldyti. Atsargiai su ugnimi, aštriais daiktais.

DVYNIAI. Tikėtinos įdomios pažintys, susitikimai su bendraminčiais. Jeigu dalyvausite renginiuose, pasisaugokite provokacijų ir vagysčių. Vakare pasijusite išsisėmę, pasiilgę ramybės. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo, traumų.

VĖŽYS. Regis, nebesinorės vykdyti to, ką kažkam prižadėjote ar susiplanavote, ypač jei tai susiję su rizika jums, kitiems asmenims ar vaikams. Stenkitės paaiškinti savo nuogąstavimus ir parodyti, kad vertinate aplinkinių dėmesį bei jausmus.

LIŪTAS. Ši diena žadins norą pabėgti nuo rutinos, veržtis į pavojus arba nerti į kultūrinį gyvenimą. Atsargiau su nepažįstamais veikėjais, kurių pasiūlymai skamba kaip avantiūra ar spaudimas. Saugokitės traumų, ugnies.

MERGELĖ. Nekokia diena kelionėms. Nederėtų pasitikėti nepažįstamais veikėjais bei abejotina propaganda. Jeigu kur nors eisite, nesineškite didelės pinigų sumos, nes galite pamesti ar netinkamai išleisti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien patirsite prieštaringiausių jausmų peripetijas. Nors vidinis balsas jums sakys, kad kitus žmones reikia toleruoti, mylėti kaip save patį, viršų turbūt ims pavydas, godumas bei kiti neigiami jausmai.

SKORPIONAS. Nors šiandien būsite labai energingi, derėtų patausoti sveikatą. Staigus persitempimas, impulsyvumas gali atnešti problemų. Lengva sugadinti santykius, netinkamai pasielgti, pažeisti įstatymą. Saugokitės traumų, valdykite savo agresiją.

ŠAULYS. Ši diena bus permaininga. Atjautos, susižavėjimo jausmai kaitaliosis su nepasitikėjimu, nusivylimais. Labai svarbu branginti savo ir kitų sveikatą. Ji dabar yra lengvai pažeidžiama.

OŽIARAGIS. Staiga užplūdę prisiminimai darys jus nekantrius, kaprizingus. Verčiau galvokite apie tai, ką įmanoma realizuoti. Susilaikykite nuo rizikingų išdaigų, kontroliuokite savo žodžius, saugokite vaikus.

VANDENIS. Šiandien gauta informacija ramybės nežada, o pokalbiai su kaimynais, artimaisiais gali baigtis aršiais ginčais. Verčiau pasisaugokite konfliktinių ir avarinių situacijų, ugnies.

ŽUVYS. Ši diena nepalanki kelionėms, logistikai. Būkite labai atidūs kelyje. Jeigu planuojate apsipirkinėti, nelengva bus išsirinkti tinkamą prekę iš jų gausos ir juo labiau įtikti skoniui tų, kuriems perkate.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video