2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 27 D.

Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

Spalio 27-oji – Vytauto Didžiojo mirties diena; Žvalgų diena; Kriminalinės policijos diena.

AVINAS. Gali kilti noras bendrauti, diskutuoti su tais, nuo kurių anksčiau stengėtės laikytis atokiau. Kartu augs jūsų ambicijos ir energija. Kita vertus, daug pralošite, jeigu rūpinsitės vien asmenine nauda.

JAUTIS. Regis, jums nesinorės viešumo, nervins apkalbos, kišimasis į asmenines paslaptis, privačius reikalus. Oponentų verčiau neerzinkite, į ginčus nesivelkite. Jeigu turite laiko, užsiimkite menine kūryba, atsipalaiduokite. Venkite svaigalų.

DVYNIAI. Aktyvi diena, tačiau ji gali atnešti ir šiokių tokių išbandymų sveikatai, santykiams. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite įžūliai.

VĖŽYS. Nelengva dienelė. Reikalai ir santykiai gali susipainioti. Kiekvienas kaltins kitus, tik ne save. Lengva patekti įtakingų asmenų nemalonėn, susigadinti reputaciją.

LIŪTAS. Šiandieniai vizitai, pokalbiai, naujienos gali ir džiuginti, ir stebinti. Degsite noru pralenkti kitus savo pasiekimais, statusu, kompetencija ar kt. Pasisaugokite agresijos, traumų.

MERGELĖ. Šiek tiek gali keistis planai, susiję su investicijomis ar nuosavybe. Galbūt prisiminsite, kad nesumokėjote mokesčių, draudimo. Neprovokuokite rizikingų situacijų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nenustygsite vietoje. Visgi pasistenkite neįkyrėti tiems, kuriems jūsų draugija nelabai reikalinga arba kurie nori išsaugoti savo privatumą. Saugokitės traumų, nuostolių.

SKORPIONAS. Produktyvus darbas žada neblogas pajamas. Kita vertus, ne kiekviena rizika apsimokės. Svarbu nepadaryti rimtų klaidų. Neįprasta organizmo reakcija gali priversti jus pagalvoti apie sveikatą, kitokį gyvenimo būdą, santykius.

ŠAULYS. Šiandien pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Deja, skubėdami, rizikuodami galite sugriauti tai, kas jums yra svarbu. Saugokitės abejotinų pagundų. Neverta mesti kelio dėl takelio.

OŽIARAGIS. Ši diena bus neutrali, jeigu sugebėsite neįsivelti į kitų žmonių konkurencines kovas, svetimų santykių peripetijas. Prioritetą teikite savo asmeniniam gyvenimui, šeimai, buičiai.

VANDENIS. Šiandien gausybė prieštaringos informacijos kels sumaištį ir vers rinktis vieną ar kitą barikadų pusę. Įtampa augs, net jei tiesiogiai nedalyvaujate kunkuliuojančiuose įvykiuose ir tesate pasyvūs „sofos ekspertai“.

ŽUVYS. Jūsų dėmesio centre šiandien turėtų būti asmeninė ir šeimos gerovė, išorinis ir dvasinis komfortas. Pastarojo stokosite, jeigu esate įsijautę į geopolitines peripetijas, esate toli nuo namų arba turite išvykti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video