2024/04/27

 

SVEIKOS ODOS PASLAPTIS – CERAVE KOSMETIKA

Ruduo ir žiema nėra malonūs mūsų odai. Šaltas vėjas, temperatūrų kaita, šaltas oras – visa tai daro odą sausą, šiurkščią ir kartais skilinėjančią. Jei tai ir jūsų problema, mielai pasidalinsime sprendimu. Gerai odos būklei svarbiausia tinkamai parinkta priežiūra ir reguliarumas. Ir reguliariai gerti vandenį. Nors antras ir trečias aspektai atrodo akivaizdūs, preparatų pasirinkimas yra sunkesnis. Šiandien papasakosime, kas yra kosmetika su keramidais.

Oda yra organas, per kurį mes bendraujame su pasauliu, pradedant nuo jo reakcijos į besikeičiančią aplinkos temperatūrą, iki informacijos apie mūsų sveikatos būklę, kuri tarsi „užrašyta“ ant mūsų odos.

Cerave kosmetika su keramidais

Kaip kiekvienas iš mūsų yra skirtingas, taip ir yra skirtingų kosmetikų. Dėka tinkamos priežiūros, pritaikytos jos poreikiams, galime padaryti, kad mūsų oda išliktų lanksti ir graži ilgą laiką. Ir nors oda skirtinga, dažniausias poreikis yra tas pats – drėkinimas.

Dėl drėgmės trūkumo oda tampa mažiau elastinga, sumažėja jos atsparumas. Kadangi tai yra mūsų apsauginis skydas, turėtume juo tinkamai pasirūpinti. Gelbėjimas ir apsauga nuo agresyvaus aplinkos poveikio – tai tinkama odos priežiūra iš išorės ir vidaus. Labai svarbu naudoti kosmetiką, tinkamai parinktą pagal jūsų poreikius ir odos tipą.

CeraVe veido ir kūno gaminiuose yra 3 pagrindiniai keramidai, padedantys atkurti natūralų odos apsauginį barjerą.

CeraVe – sukurta bendradarbiaujant su dermatologais

2005 m. atrinkta dermatologų komanda padarė išvadą, kad sveikas odos barjeras apsaugo nuo tam tikrų odos problemų ir kad keramidų naudojimas gali būti labai svarbus atkuriant optimalų natūralaus apsauginio odos barjero funkcionavimą. Tyrimo metu nustatytas keramidų mišinys, identiškas esantiems žmogaus odoje, susidedantis iš 1, 3 ir 6-II keramidų. Šis unikalus keramidų derinys padeda atstatyti apsauginį odos sluoksnį, kad būtų atkurtos pagrindinės jos funkcijos.

CeraVe produktai yra patikrintas, lengvai prieinamas dermatologų rekomenduojamas sprendimas, padedantis tinkamai drėkinti odą ir atkurti jos natūralų apsauginį barjerą. Jie yra bekvapiai, nealergizuoja, o papildomai – juos gali naudoti vaikai nuo 3 metų.

Kas yra keramidai?

Keramidai yra riebios medžiagos. Rišiklis, užpildantis tarpląstelines erdves jūsų odos raginiame sluoksnyje. Skamba sudėtingai? Nieko baisaus. Tereikia žinoti, kad keramidai yra būtini tinkamam odos funkcionavimui. Paprasčiau tariant, keramidai yra tarpląstelinis cementas, kuris apsaugo nuo per didelio vandens praradimo ir palaiko natūralų odos drėkinimą.

„SEOvoras“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1314

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video