2024/04/27

 

KAIP PASIRINKTI VIRTUVINES ŠLUOSTES?

Parduotuvėse dažniausiai galima rasti trijų ar dviejų sluoksnių popierinį rankšluostį. Trisluoksniai popieriniai rankšluosčiai dažniausiai yra brangesni, bet pelningesni. Su jais valyti namus daug lengviau. Jie yra geriau sugeriantys, todėl vienu metu jų sunaudojate daug mažiau. Trijų sluoksnių rankšluostis taip pat yra labai patvarus, sunkiau plyšta ir nepalieka pūkų.

Tačiau jei planuojate naudoti rankšluosčius, kad pašalintumėte dulkes iš savo namų, dvisluoksniai popieriniai rankšluosčiai gali būti geresnis pasirinkimas. Kadangi jie yra mažiau sugeriantys, jie nesugers tiek daug produkto, kurį naudojate valymui. Dėl to jo sunaudosite daug mažiau nei su trisluoksniu rankšluosčiu.

Atkreipkite dėmesį į ilgį

Virtuvės valymo rankšluostis gali turėti keliasdešimt lakštų, pavyzdžiui, 40 ar net 400. Tai, žinoma, turi įtakos jo kainai, nes ilgesnis popierinis rankšluostis tarnaus ilgiau. Jei nenorite pirkti naujų rankšluosčių kas kelias dienas, rinkitės tuos, kuriuose yra keli šimtai lapų. Informaciją apie lapų skaičių visada rasite ant pakuotės.

Turite alergiją – rinkitės eco

Jei jūs ar kas nors iš jūsų šeimos kenčia nuo alergijos ar odos ligų, turite pasirinkti saugius popierinius virtuvinius rankšluosčius. Geriausia, jei jie pagaminti iš natūralių medžiagų, nėra balinti, neturi kvapo ar spalvingų atspaudų. Jiems naudojami dažai gali įjautrinti žmones, kurie yra labai jautrūs alergijai ar odos ligoms, tokioms kaip egzema ar atopinis dermatitas.

Nuspręskite, kokia medžiaga geriausia

Geri popieriniai rankšluosčiai turėtų būti pagaminti iš natūralių medžiagų. Dažniausiai jų gamybai naudojama celiuliozė. Tai medžiaga, kilusi iš medžių, pasižyminti labai geru sugeriamumu ir ilgaamžiškumu. Kai kurie popieriniai rankšluosčiai taip pat yra iš dalies arba visiškai pagaminti iš atsinaujinančių medžiagų.

Drėgnos servetėlės ir dėmės

Drėgnos servetėlės ​​labai tobulos dėmėms ant įvairių paviršių valyti. Išsiliejusi sriuba, vynas ar kava – visa tai lengvai ir greitai pašalinsite drėgnomis servetėlėmis. Didelis jų pranašumas yra ne tik sugeriamumas, bet ir subtili sudėtis. Dėl šios priežasties jomis galima lengvai valyti įvairius paviršius, nebijant kad tekstūra pasikeis.

Popieriaus gaminių pasirinkimas atrodo toks paprastas ir akivaizdus, ​​kad daugelis į tai nekreipia dėmesio. Tačiau verta skirti laiko ir įsigyti virtuvinių šluosčių, rankšluosčių ir kitų higienos priemonių, kurios bus patogios ir tikrai naudingos. Tik patvarūs ir sugeriantys gaminiai efektyviai atlieka savo funkcijas.

„SEOvoras“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1310

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video