2024/04/28

 

BLACK AFGANO KVEPALAI – KUR SUSIJUNGIA PRABANGA IR UNIKALUMAS

„Nasomatto Black Afgano“ kvepalai jau kelis metus yra vieni populiariausių pasaulyje. Gana dviprasmiški ir provokuojantys, jie skirti griauti visuomenėje nusistovėjusias klišes ir stereotipus, kovoti su varžančiais rėmais ir apribojimais.

Atsiradimo istorija

Legendinės kompozicijos autorius – žymus italų parfumeris Alessandro Gualtieri. Ilgą laiką su „Nasomatto“ prekės ženklu dirbęs Alessandro nuolat džiugino vadovybę labai originaliais ir netipiškais sprendimais bei pasiūlymais. Stebėtina, kad dauguma jų buvo neįtikėtinai sėkmingi komerciškai. Todėl, kai jis, grįžęs iš ilgos kelionės po Olandiją, norėjo sukurti ryškų ir ekscentrišką eliksyrą, kuris perteiktų neįtikėtiną šios laisvę mylinčios šalies atmosferą, niekas neprieštaravo.

„Nasomatto Black Afgano“ aromato aprašymas

Šie ryškaus aromato kvepalai, išleisti 2009 m., skirti vilioti ir gundyti, įsimylėti ir apsukti galvą. Pagal klasikines taisykles ir kanonus sukurtų kvepalų struktūra yra trijų pakopų: viršutinės, vidurinės ir bazinės natos.

Pirmajam natų lygmeniui atstovauja žalieji akordai, kurių pagrindinė užduotis – gaivinti ir tonizuoti, atkreipti dėmesį. Vos tik pasiekiamas norimas poveikis, įsijungia kitas ingredientas – kanapės, kuris pasižymi saldžiarūgščiu kvapu.

Aromato širdis – kava ir tabakas. Gana turtinga ir koncentruota simbiozė, nepaliekanti abejingų. Palietusi jautriausias sielos stygas, ji priverčia patirti jausmų bei aistrų sūkurį. Finale pasijunta smilkalai. Jie naudojami siekiant sušvelninti ir subalansuoti bendrą kvapų paletę.

Kam šie kvepalai yra skirti ir kokia yra jų kaina?

Nors „Black Afgano“ yra unisex aromatas, dauguma nėra pasirengę jį vertinti kaip visiškai universalų kūrinį, tinkantį ir moterims, ir vyrams. Todėl jį vis dar bandoma priskirti vienai lyčių klasei. Jei peržiūrėsite atsiliepimus, pamatysite, kad tikslinės auditorijos pagrindas vis dar yra vyrai. Vadinasi, išvada paprasta: kvepalai tinka savimi pasitikintiems stipriosios lyties atstovams, nebijantiems valdžios ir atsakomybės. Būdami lyderiai iš prigimties, jie visada pasiekia užsibrėžtus tikslus ir nenukrypsta nuo numatyto plano.

Tačiau jei grįžtume prie unisex kvapo apibūdinimo, „Black Afgano“ kvepalus vis dažniau renkasi ir moterys, svarbu pažymėti, kad jų greičiausiai nesirinks jaunas, romantiškas žmogus. Šis aromatas veikiau skirtas brandžioms ir patyrusioms moterims.

Skirtingose parduotuvėse kvepalų Black Afgano kaina gali svyruoti nuo 110 iki net 170 eurų. Ieškant geriausio varianto patikrinkite internetinių parduotuvių pasiūlymus, pavyzdžiui, ziuzi.lt.

Kiek laiko išsilaiko kvapas?

Gamintojo teigimu, kvepalai ant odos gali išsilaikyti iki aštuonių – devynių valandų. Tai gana geras rodiklis, kuriuo gali pasigirti ne kiekvienas aromatinis kūrinys. Kalbant apie plaukus ir drabužius, čia kvapas gali išsilaikyti visą dieną, išlikdamas sodrus ir koncentruotas.

„SEOvoras“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1319

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Geras kavapas..tik nesenei ysigijau

Rekomenduojami video