2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 24 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Emocijų patirsite bendraudami su aplinkiniais. Jie aktyviai reikalaus jūsų dėmesio ir realaus dalyvavimo. Popiet energijos sumažės, kontaktai vargins, todėl per daug neįsipareigokite.

JAUTIS. Šiandien gali tekti bendrauti su rimtais, patikimais žmonėmis. Regis, pavyks susitarti dėl jums aktualių dalykų. Tiktų ieškoti tarpininkų, partnerių, bendraminčių.

DVYNIAI. Nors jėgų ir minčių nestokosite, jūsų darbingumą slopins nurodinėti, kontroliuoti linkę asmenys arba kitokie trukdymai kažko iš peties imtis. Kaip bebūtų, net ir tokiomis sąlygomis nuveiksite nemažai.

VĖŽYS. Šiandien galite praktiškai pritaikyti savo žinias, kompetencijas, įgūdžius. Regis, darysite patikimo žmogaus ar specialisto įspūdį. Jūsų patarimai pravers ir nepažįstamiems žmonėms, ir augančiai kartai.

LIŪTAS. Aktualus bus partnerystės arba investicijų klausimas. Galbūt ieškosite sąjungininkų, rėmėjų arba aiškinsitės santykius. Galima finansinė sėkmė per partnerius arba vykusias investicijas.

MERGELĖ. Kasdieniniams darbams prireiks ištvermės, kantrybės ir tikriausiai šiandien būsite nepakeičiami. Gali pasisekti ieškantiems darbo, verslo partnerių ar patyrusių tarpininkų.

SVARSTYKLĖS. Galima sėkmė, susijusi su kūrybiniais projektais, konkursais. Galimas konkretus pasiūlymas. Pravartu peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį be didesnių išlaidų atnaujinti.

SKORPIONAS. Tai, kas atrodė rutina, nuobodybė, šiandien bus priimtina, jei tik jausite, jog pagaliau galite įvesti tvarką, pajudinti įstrigusį procesą. Vakaras palankus kūrybiniams užsiėmimams, pasimatymams.

ŠAULYS. Iš ryto būsite nusiteikę bendravimui, tarpininkavimui, prekybai, kūrybai. Popiet tiktų kartu su artimaisiais aptarti svarbius visai šeimai planus, įvertinti bendrą biudžetą.

OŽIARAGIS. Šiandien gebėsite taikliai atsirinkti informaciją – kas yra tiesa ir svarbu, o kas – abejotini tauškalai. Tai, ką perteiksite kitiems, bus pagrįsta rimtais argumentais.

VANDENIS. Šiandien su jumis bus malonu bendrauti, net jei jūsų nuomonė bus kitokia nei pašnekovų. Tikriausiai gebėsite pasirodyti protingi, patikimi, geranoriški.

ŽUVYS. Rytas gali atrodyti kiek niūrokas, ypač jei jus kas nors skubins. Jūsų viduje bus tarsi kažkoks sulėtėjimas, stabdis. Visgi tai turės ir teigiamą pusę – jūsų sprendimai šįkart bus apgalvoti, rimti ir nenuginčijami.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video