2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 23 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 23-ioji – Molekulės diena; Tarptautinė snieginio leopardo diena.

AVINAS. Būsite nusiteikę susitikti su verslo partneriais, rėmėjais, tačiau tai gali nepavykti. Spontaniškas, netikėtas susitikimas, įvykis gali priversti keisti planus.

JAUTIS. Šiandien gali strigti numatyti darbai arba susirūpinimą kels nesutarimai su aplinkiniais. Jums sunku bus sutikti su kitų žmonių nuomone. Neaptarinėkite svarbių dalykų, nedarykite išvadų. Saugokitės elektros iškrovos, avarinių situacijų.

DVYNIAI. Iš neoficialių šaltinių gauta informacija vers koreguoti ateities planus, atidėti ar paskubinti suplanuotą reikalą, susitikimą, išvykimą ar pan. Galimi netikėti trikdžiai kelionėje, užsienyje.

VĖŽYS. Tikėtini finansiniai rūpesčiai. Nesitikėkite stebuklų – jūsų skolų ir mokesčių niekas nepanaikins. Nesižavėkite abejotinais pasipelnymo pasiūlymais. Pasisaugokite avarinių situacijų ir neverskite aplinkinių skubotai įsipareigoti.

LIŪTAS. Tai, kas atrodė stabilu, staiga gali susvyruoti, sukelti abejonių. Regis, būsite linkę elgtis spontaniškai, neįprastai, išbandyti tai, kas dar nebandyta, kad ir kaip tam prieštarautų įprastos taisyklės ar jūsų vidinis brandumas.

MERGELĖ. Šiandien dėmesio reikalaus darbai, studijos, tačiau jėgų ir kantrybės jums gali pristigti. Galbūt laiku negavę reikalingos informacijos, nieko rimto nesugebėsite nuveikti. Nerimo kels įvykiai globaliame pasaulyje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nebūsite tokie pakantūs ir supratingi, kad aplinkinių nenuvargintų jūsų kalbos, kandi kritika, nesubtilus flirtas. Nepakenktų daugiau takto ir paprastumo. Saugokite nuo pavojų vaikus.

SKORPIONAS. Šiandien verčiau neieškokite teisybės bei pritarimo. Nepatartini diskusiniai pokalbiai, nes jie gali pakrypti ne taip, kaip tikitės. Jeigu nenorite pakliūti į bėdą, viską darykite nuosekliai, apgalvotai.

ŠAULYS. Darbe venkite aplaidumo, tinkamai elkitės su įranga, elektra, o vairuodami būkite itin atidūs. Staiga gali kilti sveikatos problema. Tinkamai elkitės su gyvūnais, jei nenorite rimtų problemų.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien teks pasinervinti dėl finansinių reikalų, mokesčių ar dokumentų. Įveikite pagundą pirkti nereikalingus daiktus. Gali būti, kad keistu poelgiu nustebins kas nors iš artimų draugų, pažįstamų ar gerbėjų. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Šiuo metu iš kitų galite sulaukti to, ko mažiausiai tikėjotės. Jūsų nepasitenkinimas gali prasiveržti nekorektiškai. Ir tai tikrai nieko neišspręs, nes pokalbiams stigs abipusės pagarbos ir konkretumo. Atsargiai kelyje bei su elektra.

ŽUVYS. Šiandien geriausia taktika būtų likti stebėtojais ant gyvenimo upės kranto. Vis tiek niekam negalėsite daryti įtakos. Jūsų tiesa bus iškraipoma, o pastangos – sumenkinamos. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video