2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 22 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Gėris labai persipins su blogiu, likimo dovanos – su praradimais. Geriausia būtų atsakingai, taupiai elgtis su pinigais, atskirti tikrus draugus nuo apsimetėlių, tenorinčių jumis pasinaudoti.

JAUTIS. Šiandien trokšite emocijų, potyrių, ir jų bus į valias. Nestigs ir meilės, ir priešiškumo, ir konfliktų, gal net apsistumdymų. Neprovokuokite agresijos. Atsargiai su ugnimi, pavojingais daiktais.

DVYNIAI. Šiandien jus itin domins su globaliniais ateities klausimais susiję dalykai arba įtemptai mokysitės. Kita vertus, nuotaiką gali gadinti nekokia savijauta ar tam tikras išėjimas iš komforto zonos, jei esate išvykę.

VĖŽYS. Tikėtina, kad šiandien jus džiugins flirtas, meilė arba sustiprėjęs kūrybingumas. Deja, gali būti ir liūdinančių įvykių, pvz., nesusikalbėjimas su vaikais, jų destruktyvus elgesys arba įžūlūs gerbėjai, seksualinis priekabiavimas.

LIŪTAS. Šiandien akivaizdžiai stigs darnos namuose, asmeninių santykių srityje. Galite išgirsti ne itin malonių komentarų. Nebūkite pernelyg priekabūs dėl tvarkos, šeimos narių įpročių ar požiūrio.

MERGELĖ. Net jei su meile ir gera valia pradėsite šią dieną, šiokie tokie nesusikalbėjimai bus neišvengiami. Nekaip veiks ir neraminanti informacija, ginčai socialiniuose tinkluose.

SVARSTYKLĖS. Savo meilę artimam žmogui, vaikams tikriausiai mėginsite išreikšti dosnumu. Visgi įtikti bus nelengva – nesvarbu, ar paruoštumėte ir atneštumėte pusryčius, kavą į lovą, ar įteiktumėte dovanėlę. Iš jūsų bus tikimasi daugiau.

SKORPIONAS. Mintys suksis apie praeitį ir ateitį. Jausmai kaitaliosis nuo meilės iki nepakantumo, net agresijos. Pasistenkite save kontroliuoti, nepasiduoti pavydui, provokacijoms.

ŠAULYS. Tikriausiai susitiksite su artimais žmonėmis arba su jais daug bendrausite telefonu. Patikėję netikrais gandais, galite kažką apkaltinti, įžeisti. Būkite santūresni ir neskubėkite su išvadomis.

OŽIARAGIS. Regis, anksti prabusite, nes jūsų galva bus kupina nelengvų minčių apie dominančius žmones, pajamas ir išlaidas. Viltys maišysis su nerimu. Mąstykite kuo pozityviau.

VANDENIS. Regis, šiandien jūsų elgesį labai veiks emocijos. Tuo šiek tiek gluminsite aplinkinius. Jie nespės sekti jūsų minčių bei nuotaikų šuolių. Tai mažins kitų pasitikėjimą jumis.

ŽUVYS. Jūsų filosofinės nuotaikos, mistifikavimas, nuojautų sureikšminimas kai kuriuos žmones žavės, tačiau kitus gali erzinti, atstumti. Verčiau neskleiskite savo nerimo dėl ateities visiems aplinkui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video