2024/04/28

 

KUPIŠKIO LIGONINĖJE GRIEŽTINAMOS PACIENTŲ LANKYMO TAISYKLĖS

Nuotrauka iš Kupiškio ligoninės interneto puslapio

VšĮ Kupiškio ligoninė savo interneto puslapyje informuoja, kad palaikomojo gydymo ir slaugos, paliatyviosios pagalbos skyriuje pacientų lankymas draudžiamas iki spalio 30 d.

Kupiškio ligoninėje griežtinamos pacientų lankymo taisyklės – draudžiamas pacientų lankymas slaugos ir palaikomojo gydymo, paliatyvios pagalbos skyriuje.

„Daugėjant COVID-19 ligos susirgimų atvejų ligoninėje daroma viskas, kad būtų užkirstas kelias infekcijai plisti ir sumažinti riziką COVID-19 infekcija užsikrėsti darbuotojams bei pacientams. Todėl pacientų lankymas yra draudžiamas.

Terminalinės būklės pacientus galima lankyti tik gavus skyriaus vedėjo leidimą. Lankyti pacientą leidžiama tik vienam asmeniui ir ne ilgiau kaip 15 min.

Atvykusiam į ligoninę aplankyti terminalinės būklės paciento lankytojui jis privalo dėvėti medicininę kaukę, atlikti rankų antiseptiką bei rekomenduojama išlaikyti vieno metro atstumą iki paciento.

Kupiškio ligoninėje esantiems pacientams, bei asmenims, kuriems leista aplankyti sunkios būklės ligonį, draudžiama judėti skyriaus koridoriuje, į kitus skyrius bei ligoninės teritorijoje.

Lankyti terminalinės būklės pacientus draudžiama asmenims, turintiems ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų ir kitų užkrečiamųjų ligų požymių“, – teigiama Kupiškio ligoninės pranešime.

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Už3,14sot su savo makarona plaut smegenis

Rekomenduojami video