2024/04/28

 

KONKRETI KUPIŠKIO BASEINO ATIDARYMO DATA TURĖTŲ PAAIŠKĖTI NETRUKUS

Jurgos Banionienės nuotrauka

Gyventojai su nekantrumu laukia, kada duris atvers Kupiškio baseinas. Anksčiau rašėme, kad Sveikatingumo ir sporto komplekso nuomos konkursą laimėjusi įmonė žada, jog baseinas pradės veiklą gruodį, o iki tol pagrindinė užduotis – surasti reikalingą personalą.

Kaip vyksta šios paieškos? Galbūt jau žinoma baseino atidarymo data?

Jurga BANIONIENĖ

Be trukdžių

Pakalbinome UAB „Infrastruktūra LT“ įmonių grupės strateginio valdymo vadovą Vitalijų Kuodį. Pasak jo, šiuo metu vyksta objekto perdavimo darbai. Jie vyko praėjusią savaitę, tęsis ir ateinančią.

„Kitą savaitę planuojame perimti objektą. Jis turi daug įvairiausių inžinerinių sistemų, yra daug klausimų, bet iš esmės visas procesas sklandus. Mūsų manymu, objektas pastatytas kokybiškai, sistemos veikia, rangovai apie jas pateikė savo informaciją. Pirmas įspūdis – geras, defektų, kaip dažnai būna, neaptikome“, – kalbėjo V. Kuodis.

Antras etapas – darbuotojų paieška. Anot pašnekovo, su problemomis taip pat nesusiduriama. Praėjusią savaitę vyko pokalbiai su kandidatais, kitą savaitę juos planuojama tęsti.

„Manome, kad pirmus priėmimus į darbą įvykdysime iki spalio pabaigos. Mums svarbiausias yra veiklos vadovas, kuris būtų atsakingas už šį objektą, ir technikos vadovas, kuris prižiūrėtų visą ūkio dalį, inžinerinius tinklus“, – teigė pašnekovas.

Kandidatūrų į šias dvi pagrindines pozicijas, anot V. Kuodžio, yra. Ar tai vietiniai žmonės, ar ne, jis nekomentavo.

„Lygiagrečiai ieškome ir administratorės, gelbėtojų, sporto dalies darbuotojų. Visų jų dairomės tarp Kupiškio miesto ar rajono gyventojų. Turime kandidatūrų ir iš kitų miestų, bet pagrindas bus vietiniai, kupiškėnai.“

Plačiau skaitykite spalio 21 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kaip smagu,labai laukiame.

  • Kokia Kupiškio susmirdus tauta. Vėl blogai viskas. Ateisit įmerksit užpakalį pasportuosit ir nuotaiką bus geresnė.

  • Idomu kaip jie issilaikys ar tik neis i munusa

    • Savivaldybė pirks paslaugas. Ta pati dotacija, tik kitaip pavadinta.

  • Eilinis pinigų praplovimas ir mokestinės naštos uždėjimas Kupiškio rajono biudžetui.

  • buvau as tame baseine dar nesibaigus apdailos darbams, cia tik pavadinimas baseinas, plaukimo takai gal 2 ir ilgis nedaugiau 10 m, taciau dzakuziu kruva pirciu kruva, daugiau panasu i pirciu su kubilais kompleksa, apie normalu pasiplaukyma ir kalbos negali buti – parodija i baseina, vargas ir utelės…

    • Išsiblaivyk, kaušas.

      • kauše tu kauše pasiplaukiojes dundukas

    • Isikask kieme kudra ir taskykis

    • Dezinformacija.

Rekomenduojami video