2024/04/29

 

HOROSKOPAS SPALIO 21 D.

Pexels nuotrauka

AVINAS. Regis, būsite nervingi, neramūs. Jeigu leisitės į politinius ginčus, susikivirčysite net ir su artimiausiais žmonėmis. Verčiau pasilaikykite savo nuomonę sau. Neprovokuokite agresijos, tinkamai eksploatuokite buitinę ir kitokią techniką.

JAUTIS. Šiandieną protingiausia būtų vengti ginčų, įtemptų diskusijų. Verčiau pasimokykite, planuokite ateities tikslus. Jei kur nors toliau vyksite, nepraraskite budrumo kelyje.

DVYNIAI. Tai gali būti išlaidūniška diena, nes arba kils nenugalima pagunda pirkti, ką reikia ir ko nereikia, arba kiti asmenys jus lengvai įkalbės paskolinti pinigų, paremti, sušelpti.

VĖŽYS. Būsite nervingi, jautrūs. Jeigu nesuvaldysite neigiamų emocijų, pykčio protrūkio, galite pakenkti santykiams su partneriais, draugais. Atsargiai elkitės su technika, įrankiais.

LIŪTAS. Šiandien lengva pasiduoti tiek panikai, tiek pagundoms. Gali būti, kad teks taikytis prie nepalankių sąlygų ar situacijų. Atsargiai vertinkite rizikingus pasiūlymus.

MERGELĖ. Tikėtinos meilės aistros, tačiau kartu kankins pavydas, abejonės. Galbūt teks imtis griežtesnių priemonių auklėjant savo atžalas arba nukreipiant vaikus tinkamu keliu.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti priekaištų iš šeimos narių, kaimynų. Sunku bus įveikti inerciją, neigiamai veiks bet koks spaudimas. Prislėgti gali artimam žmogui kilusi problema, nesutarimai šeimoje arba nenumatytos išlaidos.

SKORPIONAS. Tikėtinas bendravimas su giminaičiais, draugais, įvairūs informatyvūs pokalbiai. Tačiau galimas ir nemalonus barnis, apgaulinga informacija, pavojus kelyje.

ŠAULYS. Gali būti, kad šiandien labiau pajusite, ko jums trūksta, kokio materialinio ir dvasinio komforto. Visgi kol kas vienu mostu to neįmanoma išspręsti dėl tam tikrų įgūdžių, pinigų ar pagalbos trūkumo.

OŽIARAGIS. Jūsų siela maištaus, atrodysite neramūs. Galite rizikuoti arba kaip tik teks stengtis nuo desperatiškų poelgių sulaikyti ar apsaugoti kitus. Venkite emociškai įtemptų situacijų. Nesusipratimų gali atsirasti dėl intrigų, nenuoširdumo.

VANDENIS. Jums atrodys, kad kažkas rezga prieš jus intrigas, nori apgauti. Gali būti, kad tik patys esate sau priešai, o visa kita tėra jūsų vaizduotės padarinys. Visgi negalima ignoruoti intuicijos balso. Saugokitės infekcijų, vagysčių.

ŽUVYS. Akivaizdu, kad nenuobodžiausite, nes jumis domėsis nemažai žmonių. Tik neapsigaukite pasirinkdami kompaniją bei išlaidaudami. Taktiškai bendraukite su aplinkiniais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video