2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 19 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Šiandien jus domins ne tik įprastiniai reikalai. Galbūt teks tvarkyti su išsilavinimu, kultūra, idėjiniais įsitikinimais susijusius klausimus. Būsite linkę pasiduoti ne vien moraliai įtaigai arba patys stipriai veiksite kitus.

JAUTIS. Šiandien gana sėkmingai tvarkysite finansinius reikalus. Galbūt atgausite skolą. Galite sudaryti draudimo sutartį arba gauti išmoką. Visgi be pastangų neateis nei pinigai, nei stabilumo jausmas.

DVYNIAI. Gali būti pakirstas jūsų pasitikėjimas kolegomis, tykos nesusipratimai Nevenkite bendrauti, tačiau venkite liežuvauti, regzti intrigas. Rekomenduojama kai ką laikyti paslaptyje.

VĖŽYS. Šiandieną teks atlikti daugybę smulkių darbų. Diena bus darbinga, tačiau atrodys, kad pareigos glemžiasi per daug jūsų laiko. Vakare dar turbūt teks skirti dėmesio darbų planavimui, kvalifikacijos kėlimui.

LIŪTAS. Prieš savo valią galite būti įtraukti į svetimus rūpesčius. Turbūt bus nelengva susikalbėti su augančia karta. Gali apvilti ir dominantis gerbėjas ar mylimas žmogus.

MERGELĖ. Diena keistoka, nerami. Kiekvienam skirta skirtinga sėkmė. Jus geriausiai supras, padės artimos aplinkos žmonės, draugai. Pasidalindami džiaugsmais ir rūpesčiais tapsite vieni kitiems artimesni.

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus nelengva bendrauti, ypač su verslo partneriais, klientais. Venkite pernelyg įsipareigoti bei nesitikėkite, kad kažkas eis iš paskos ir lopys spragas.

SKORPIONAS. Tarp aplinkinių šiandien jausitės nesmagiai dėl keistų nuojautų. Įmanomas savotiškas sąmokslas, mėginimas suversti jums kažkokią atsakomybę.

ŠAULYS. Šiandien jokioje srityje nepersistenkite, neskubėkite. Regis, susidursite su išsisukinėjimu, pažadų nevykdymu, nekonkretumu. Derėtų pataupyti ir jėgas, ir nervus, ir pinigus.

OŽIARAGIS. Gali kilti keistų nesusipratimų, ypač jei supainiojote asmeninius ir dalykinius interesus. Per savo arba kitų neapdairumą galite prisidaryti problemų.

VANDENIS. Kitiems kurstant, gali kilti mintis į viską numoti ranka, mesti pradėtus darbus, projektus. Kita vertus, ši diena gali išgydyti nuo iliuzijų kai kurių asmenų ar idėjų atžvilgiu.

ŽUVYS. Darbuositės išsijuosę ir galite nemažai nuveikti, jei tik per daug laiko nesugaišite naršymui internete, politikavimui. Pastaruoju atveju vakare neišvengsite tam tikros savigraužos, nusivylimo. Stenkitės atskirti faktus nuo propagandos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video