2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 15 D.

Nuotrauka iš Freepik.com

Spalio 15-oji – Pasaulinė baltosios lazdelės diena; Šv. Teresė; Pasaulinė rankų plovimo diena.

AVINAS. Šiandien galite nekaip jaustis, patirti sunkumų bendraudami su aplinkiniais. Nesakykite visko, ką galvojate, nes sukelsite įtampą. Saugokitės žalos, ugnies. Vakaras kupinas pavojų. Būkite apdairūs.

JAUTIS. Pirmoje dienos pusėje jausitės neblogai, tačiau vakarop daugės nerimo dėl savos ar kito žmogaus, augintinio sveikatos. Gali būti, kad nuotaiką sugadins išgirsta kritika dėl jūsų išvaizdos, stiliaus. Pasisaugokite traumų, agresyvių asmenų, ugnies.

DVYNIAI. Jums ši diena turėtų būti nebloga, jeigu skirsite pakankamai laiko ir dėmesio vaikams, artimiesiems bei turiningai leisite laisvalaikį. Visgi vakaro užsiėmimai ne visiškai pateisins jūsų lūkesčius. Be to, lengvai pažeidžiama bus sveikata.

VĖŽYS. Gana nerami diena. Bus nelengva gerai sutarti su moterimis, namiškiais. Kitaip tariant, namuose teisuoliai nebūsite, net jei nersitės iš kailio, kad kažką įrodytumėte. Vakaro nuotykiai gali sukelti rizikų jums, vaikams, aplinkiniams.

LIŪTAS. Iš ryto bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Deja, ir vakarą gali apkartinti nelabai malonūs įvykiai, pvz., jūsų pašnekovų polinkis kritikuoti kiekvieną žodį, provokuoti ginčus. Saugokitės ugnies, avarijų.

MERGELĖ. Prieštaringa diena. Pirma dienos pusė atrodys ramesnė ir racionalesnė. Vakare nusimato staigūs santykių užmezgimai ar nutrūkimai, įvairūs ekscesai. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Būsite emocionalūs, įtarūs, niekuo nepasitikintys. Nepagrįstais priekaištais nuo savęs galite atstumti jums neabejingą asmenį. Saugokite sveikatą, kontroliuokite poelgius, kad išvengtumėte apmaudžių klaidų, žalos.

SKORPIONAS. Šiandien elgsitės gana prieštaringai. Aplinkiniai gali nesuprasti jūsų polėkių, emocinių poreikių. Galbūt išaiškės jūsų klasta, dvigubas žaidimas. Pasistenkite neįsiaudrinti ir nedemonstruoti agresijos. Atsargiai su ugnimi, aštriais daiktais, technika.

ŠAULYS. Nuo pat ryto galvosite apie suplanuotus susitikimus su draugais, patinkančiu asmeniu ir pan. Visgi vakaro susitikimai nebus sklandūs ir džiugūs. Labiau norėsis pabėgti nuo šurmulio nei bendrauti.

OŽIARAGIS. Šiandien jums bus nelengva įveikti vis užplūstančias neigiamas emocijas. Galbūt jas žadins mintys apie neatliktas pareigas, dalykines problemas. O galbūt dėl to, kad jūsų nepalaiko artimas žmogus. 

VANDENIS. Galite įgyvendinti kai kuriuos planus, susijusius su kelione, mokslu. Galbūt sudominsite neeilinį žmogų. Vis dėlto yra pavojus prarasti realybės pojūtį ir persistengti, patirti nuostolių. Nepulkite į kraštutinumus.

ŽUVYS. Neramių minčių kels skolų, mokesčių, baudų ar turto dalybų klausimai. Tai neleis savaitgališkai atsipalaiduoti. Visgi diena praeis neblogai, jei turėsite pakankamai pakantumo ir kantrybės. Atsargiai kelyje, ypač vakare.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video