2024/04/27

 

VIEŠOJOJE BIBLIOTEKOJE PERMAINŲ NUOJAUTA

Neaišku, ar išliks dabartinė Kupiškio viešosios bibliotekos pareigybių struktūra. Autorės nuotrauka

Kupiškio viešojoje bibliotekoje brandinama mintis reorganizuoti esamus jos skyrius. Kodėl to reikia? Kada pradės darbą šios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja ir apie kitas naujienas pasikalbėjome su šios įstaigos direktoriumi Algirdu Venckumi.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šiuo metu Kupiškio viešojoje bibliotekoje yra trys skyriai – Išteklių valdymo ir bendrųjų reikalų, Kraštotyros ir edukacijos bei Lankytojų aptarnavimo.

Pasak A. Venckaus, dar nėra apsispręsta dėl Kraštotyros ir edukacijos skyriaus naikinimo. Vyksta diskusijos su bibliotekos darbuotojais. Lauks ir bibliotekos steigėjo, Savivaldybės, nuomonės. Galutinio sprendimo dar nėra.

„Analizuojame padėtį. Viskas priklauso nuo finansinių resursų ir atliekamo darbo pobūdžio, ar tuos darbus įstaigoje galima paskirstyti, kad nesidubliuotų. Mokos fondą turime naudoti racionaliai“, – sakė įstaigos direktorius.

Plačiau skaitykite spalio 14 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Iš pradžių skelbia konkursą pavaduotojui, tada paaiškėja, kad vyks reorganizacija. Tai gal pirmiau reikėjo reorganizaciją padaryti, saviems darbuotojams užtikrinti darbo vietas, o tik tada konkursą pavaduotojui organizuoti, jei iš savų nebūtų atsiradę…

  • Darbuotojų daugiau nei knygų.

Rekomenduojami video