2024/04/27

 

KUPIŠKIO LIGONINĖS DIREKTORIAUS PAVADUOTOJA GYDYMUI – KOL KAS LAIKINA

Nuotrauka iš redakcijos archyvo
Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotoja gydymui laikinai dirba šeimos gydytoja Inga Juknevičienė.
Nuotraukaiš asmeninio pašnekovės albumo

Nuo rugsėjo 18 dienos Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotojos gydymui pareigas laikinai eina šeimos gydytoja Inga Juknevičienė. Ji pakeitė prieš tai dirbusį Justiną Kretavičių.

Antroje lapkričio pusėje planuojama skelbti konkursą šioms pareigoms eiti. Kupiškio ligoninėje yra ir daugiau kadrų pokyčių.

Jurga BANIONIENĖ

Pavyko prikalbinti

Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka sakė, kad J. Kretavičius nebedirba nuo liepos pabaigos.

„Intensyviai ieškojau pavaduotojo gydymui, nes medicininė tema, gydymo procesai yra ne mano duona. Pavyko rasti laikiną pavaduotoją I. Juknevičienę.

Netrukus skelbsime konkursą ir galbūt turėsime nuolatinį darbuotoją. Žiūrėsime, ar laimės žmogus, kuris laikinai eina pareigas, ar atsiras dar kandidatų“, – kalbėjo J. Panka.

Pasiteiravus, kodėl ne iš karto skelbtas konkursas, o ieškota laikino pavaduotojo, J. Panka teigė, kad surasti šį darbuotoją labai sudėtinga.

„Kai pradėjau dirbti, prieš beveik trejus metus, pusantrų metų ieškojau pavaduotojo, skelbėme gal keturis konkursus, nebuvo norinčių kandidatų. Tai turi būti gydytojas su patirtimi, baigęs rezidentūrą, kažkokioje srityje turintis licenciją.

Rasti tokį mediką, kuris eitų dirbti administracinį darbą, kuris daug mažiau apmokamas ir turbūt ne visai pagal pašaukimą, sunku.

Dėl to buvo pasirinktas toks kelias. Ieškojau iš vietinių gydytojų, ne su vienu kalbėjau, pavyko įkalbėti gydytoją I. Juknevičienę. Su ja buvau susitikęs ir prieš gerus dvejus metus, kalbinau, kad dalyvautų konkurse, tada buvo tokios aplinkybės, kad ji nedalyvavo, dabar žiūrėsime.

Manau, kad čia labai geras būdas pasitikrinti save, ar tai jos darbas, ar jai tiks“, – kalbėjo J. Panka.

Plačiau skaitykite spalio 14 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Jei paklius į valdžią veržlioji bus nebe laikinao tikroji ligoninės vadovė su veržliąją padruškos

  • Ingai Juknevičienei linkiu tapti ligoninės direktorė!!!!!

Rekomenduojami video