2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 13 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 13-oji – Europos saugaus eismo diena; Pasaulinė kostiumų diena; Pasaulinė trombozės diena.

AVINAS. Prieštaringa diena bei jūsų nuotaika. Galima šiokia tokia nauda iš slapto sandėrio, nedeklaruojamos veiklos, pardavimų. Kita vertus, jums į nugarą kvėpuos įstatymų sergėtojai. Įtampos nestigs ir asmeniniuose santykiuose. Galite įgyti priešų.

JAUTIS. Regis, su gera komanda pasiekėte puikių rezultatų, kuriais galite didžiuotis. Kita vertus, negebantiems bendrauti, priimti kitokio požiūrio, derinti interesus, dirbti bus sunku. Saugokite sveikatą.

DVYNIAI. Būsite patenkinti, jeigu pavyko sėkmingai užbaigti svarbius darbus, įgyvendinti projektą. Visgi šiuo metu labai jautrūs nekokiems poveikiams yra vaikai, ugdytiniai. Labiau domėkitės jų fizine ir psichine būsena, poreikiais.

VĖŽYS. Puikiai reikšitės sporto, mokslo srityje, scenoje, veiklose susijusiose su vaikais. Galite sėkmingai realizuoti sumanytą projektą. Deja, namuose ne viskas džiugins. Bus nerimo dėl artimųjų arba dėl nekilnojamojo turto peripetijų.

LIŪTAS. Finansų, verslo srityje teks rimtai susikaupti ir šį tą pabaigti. Galbūt pagaliau gausite užsisakytą daiktą ar paslaugą. Visgi nesklandumų gali kilti dėl logistikos, reklamos, tendencingos informacijos.

MERGELĖ. Regis, teks imtis reikalų, susijusių su technika, pervežimais, tarpininkavimu. Pastangos pasiteisins, bet sumokėsite veikiausiai daugiau, nei tikėjotės. Arba už savo pastangas, gaminius jums teks plėšte plėšti atlygį, rodyti reiklumą.

SVARSTYKLĖS. Regis, už pabaigtus darbus gausite deramą atlygį. Kita vertus, jus nudžiuginti šiandien bus nelengva. Tamsius gyvenimo aspektus pastebėsite žymiai labiau nei šviesius.

SKORPIONAS. Tai yra paskutinės delčios dienos ir pats metas šį tą užbaigti bei įvertinti. Regis, būsite linkę atiduoti visas jėgas fizinei, sportinei veiklai ir tikėsitės gerų rezultatų. Gali nukentėti jūsų sveikata.

ŠAULYS. Šurmulio šiandien neišvengsite. Jeigu norite pripažinimo, teks pabūti ir konformistais, ir tarpininkais, ir organizatoriais. Pasistenkite nepasiduoti neigiamai įtakai, sąmokslo teorijoms.

OŽIARAGIS. Nors suplanuotus reikalus įvykdysite nepriekaištingai, vadovybė neskubės jūsų girti. Anaiptol, iš viešosios ar darbo aplinkos labiau sklis nemalonus negatyvumas nei palaikymas.

VANDENIS. Darbo, verslo rezultatus derėtų suvesti, įvertinti ir tuo užbaigti tam tikrą etapą. Švietimo, studijų, kultūros, kelionių temos gali sukelti negatyvių emocijų bei nerimo dėl ateities. Gali būti, kad kai ką teks aptarti su vadovu, pateikti ataskaitas.

ŽUVYS. Galite pademonstruoti lyderystę švietimo, kultūros, sporto, logistikos srityse. Regis, net nepaisysite galimo nuostolio, jeigu beatodairiškai siekiate konkretaus tikslo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video