2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 12 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Būsite darbštūs ir išradingi. Tiesa, išradingumas gali lengvai virsti avantiūrizmu. Venkite abejotinų aferų, nebūkite patiklūs, jeigu renkatės tarpininkus, partnerius ar prekes.

JAUTIS. Ši diena jums gali būti puiki, leidžianti atskleisti privalumus, talentus, originalumą ar kt. Netgi konkurentai ir oponentai turės pripažinti, kad esate ne iš kelmo spirti.

DVYNIAI. Nors ši diena gali atrodyti rami, produktyvi, artėjant vakarui padidės nesaugumo jausmas, apgaulių tikimybė ir pan. Keistų eibių gali prikrėsti artimas žmogus, vaikai. Pastaruosius itin saugokite nuo pavojų, svaigalų.

VĖŽYS. Aktyvi diena ir protine, ir fizine prasme. Galite daug nuveikti kartu su išradingais, originaliais partneriais, vaikais. Visgi svarbu šiek tiek prilaikyti liežuvį, galvoti, ką kalbate.

LIŪTAS. Šiandien gali būti nelengva suvaldyti išaugusį apetitą, t. y. norą pirkti, išlaidauti, imti greituosius kreditus ir pan. Galite įsigyti ilgalaikio naudojimo daiktą. Puiku, jei jis išties reikalingas.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti sėkminga, leidžianti realizuoti susikurtą planą. Deja, vakaras bus nesaugus dėl galimų apgaulių ir saviapgaulių, keistų nesusipratimų.

SVARSTYKLĖS. Nuo pat ryto sėkmingai tvarkysite finansinius reikalus ir neblogai darbuositės lyg įsibėgėję iš inercijos. Visgi vakarop tapsite vangesni, labiau išsiblaškę ir sudirgę. Saugokite savo ir kitų sveikatą, venkite streso.

SKORPIONAS. Pamažu pradeda daugėti energijos, ryžto ir noro rizikuoti. Nepersistenkite, nes objektyvumo ir galimybių dar nėra tiek daug, kiek gali pasirodyti. Užbaikite tai, ką privalote atlikti laiku čia ir dabar.

ŠAULYS. Pasižymėsite darbštumu, o gal ir valstybišku požiūriu, viešųjų reikalų išmanymu. Kita vertus, didelis užimtumas gali sutrukdyti pastebėti artimųjų problemas. Būkite atidesni.

OŽIARAGIS. Mintys suksis apie studijas, švietimą, keliones, ateities planus. Kol kas derėtų užbaigti tai, ką esate seniai pradėję, bei įvertinti gautus rezultatus, įspūdžius. Naujovėms palaukite mėnulio jaunaties fazės.

VANDENIS. Šiandien derėtų pasirūpinti finansiniais reikalais, dokumentais, ataskaitomis, sutarčių užbaigimais ar pratęsimais. Neuždelskite, jei reikia sumokėti įmokas, atlikti verslo užsakymus.

ŽUVYS. Regis, pasižymėsite mentaliniu ir fiziniu aktyvumu, kūrybingumu. Kita vertus, vakarop darysitės vis subjektyvesni, nebegebantys girdėti, ką jums nori pasakyti pašnekovai. Labiau remsitės savo nuostatomis ir fantazijomis nei faktais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video