2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 11 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien turėtumėte darbuotis su polėkiu ir gauti gerų rezultatų. Gali papilnėti piniginė, pavykti darbo interviu, darbų ataskaitos pristatymas ir pan. Pravartu išmėginti jėgas darbo konkurse.

JAUTIS. Tai bus puiki diena, jeigu neuždelsėte su skubiais darbais, kurie turi būti laiku užbaigti. Kils ūpas šauniai leisti laisvalaikį su mylimu žmogumi, vaikais. Tiktų demonstruoti talentus. Iš publikos sulauksite pripažinimo.

DVYNIAI. Asmeniniai bei šeimos reikalai šiandien jums bus prioritetiniai. Visgi kai kuriuos darbus darbe privalu užbaigti be atidėliojimų. Tinkamai elkitės su technika, skaitykite instrukcijas, jei jums kažkas neaišku.

VĖŽYS. Jums seksis demonstruoti žinias, erudiciją, kompetencijas ir kitus gebėjimus. Gebėsite įtaigiai bendrauti, reklamuoti. Noriai kalbėsite apie keliones, domėsitės įvairiais mokymais.

LIŪTAS. Jūsų ilgalaikės pastangos turėtų pradėti duoti rezultatus. Tai gali būti susiję ir su namų ūkiu, ir su darbu. Kita vertus, labai jautriai reaguosite į nepalankumą, neigiamas reakcijas.

MERGELĖ. Būsite emocionalūs, tačiau emocijos šiandien jums netrukdys demonstruoti kompetencijos, išminties bei tinkamai elgtis ir bendrauti. Seksis mokytis ir mokyti kitus, užsiimti sportu, turizmu, logistika.

SVARSTYKLĖS. Skirkite šią dieną ramiems užsiėmimams, jeigu tik tai įmanoma. Peržiūrėkite sąskaitas, sutartis, ataskaitas, įsivertinkite. Tinkamas metas savirefleksijai, meditacijai, psichoterapijai.

SKORPIONAS. Gana darniai dirbsite su kolektyvu, komanda. Kokybiškas partneriavimas padės įgyvendinti ne vien jums svarbius sumanymus. Gera diena reikalams, susijusiems su tarpininkavimu, įstatymais.

ŠAULYS. Regis, demonstruosite darbštumo pavyzdį. Visgi dėl persidirbimo labai greitai pasijus energijos nuokrytis. Tačiau dar ne šiandien. Naudokitės progomis sėkmingai užbaigti kai kuriuos darbus, atlikti svarbius vizitus.

OŽIARAGIS. Tai gali būti puiki diena, jeigu norite pademonstruoti savo gebėjimus, leistis į kelionę arba dabar joje esate ir mėgaujatės įspūdžiais. Seksis mokyti, organizuoti, telkti, derinti interesus.

VANDENIS. Tvarkykite finansinius reikalus, draudimą, paveldėjimą, ruoškite ataskaitas. Apskritai, nedelsdami imkitės darbų, kurių atlikimo terminai eina į pabaigą ir kuriuos svarbu laiku užbaigti.

ŽUVYS. Regis, jums seksis bendradarbiauti, partneriauti, dalyvauti konkursuose. Tam pakaks ir išminties, ir geranoriškumo. Galite pataisyti kitų susidarytą jūsų įvaizdį.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video