2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 10 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 10-oji – Pasaulinė psichinės sveikatos diena; Vietos savivaldos diena; Pasaulinė košės diena.

AVINAS. Nors būsite veiklūs, fiziškai aktyvūs, jūsų iniciatyva gali kitus erzinti ar likti neįvertinta kaip pozityvi. Venkite seksualinių avantiūrų bei su sveikata, grožiu susijusių eksperimentų. Saugokite darbo priemones nuo sugadinimo.

JAUTIS. Regis, neišvengsite pasekmių, jeigu pritrūks valios atsispirti netikusiai pagundai ir pasiduosite silpnybei ar kt. Saugokite nuo paklydimų, pavojų vaikus, artimuosius.

DVYNIAI. Rytas gali būti darbingas, tačiau nuotaiką gadins nedarnūs santykiai. Artėjant vakarui gali prisikaupti daug nuoskaudų. Kita vertus, galbūt jas išliesite ne jūs, o šeimos narys. Regis, suteiksite jam paskatą netinkamai elgtis, kerštauti.

VĖŽYS. Rytinį laiką išnaudokite kuo produktyviau, jeigu turite materialinės, praktinės veiklos. Popiet labai apdairiai elkitės su informacija, kad nieko neapšmeižtumėte ir neišprovokuotumėte kerštui.

LIŪTAS. Nuo pat ryto suksitės visu vikrumu. Galite įveikti nemažai smulkių reikalų. Kitas klausimas, ar jus tenkins atlygis už pastangas. Veikiausiai, ne. Galbūt piktinsitės užsisakyto, įsigyto daikto kokybe, netinkamai įvykdyta paslauga ar kt.

MERGELĖ. Akivaizdu, kad šiandien jus kažkas piktins, liūdins, neramins. Jeigu nesiklosto santykiai, popiet kils apmaudas. Atsilyginę piktuoju, santykių nepagerinsite. Venkite streso, nepasiduokite žalingiems įpročiams, savidestrukcijai.

SVARSTYKLĖS. Visus reikalus, kuriems reikia daugiau energijos, komunikavimo, stenkitės atlikti pirmoje dienos pusėje, nes popiet nebe taip gerai jausitės. Jei ne fiziškai, tai psichologiškai pasijusite nesaugūs, neįvertinti. Branginkite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Ši diena iš jūsų pareikalaus nemažai valios ir savitvardos. Įveikite norą kitus kritikuoti, gelti į skaudžiausią vietą. Juk nenorite nuvilti draugo arba atsisakyti draugystės dėl to asmens vieno neapgalvoto poelgio.

ŠAULYS. Intelektinei veiklai, tolimesnėms išvykoms iš dalies tai neblogas metas iki vidurdienio. Vėliau bet kokioje veiklos srityje būsite linkę daug ką daryti atmestinai.

OŽIARAGIS. Skaičiuoti, vertinti, atlikti su draudimu, mokesčiais susijusius reikalus žymiai geriau seksis iš ryto. Popiet stokosite pragmatiškumo, stabilumo. Iš pusiausvyros gali išvesti įvykis užsienyje arba susijęs su studijomis, teise, publikacijomis.

VANDENIS. Tarpininkavimui, deryboms, įstatymų klausimams skirkite rytinį metą iki vidurdienio, jei tik tai įmanoma. Visą dieną, ypač vakare, prireiks ypatingo atidumo, sąžiningumo atliekant finansines operacijas ir pan. Nesivelkite į aferas, intrigas.

ŽUVYS. Nė vieno svarbaus darbo neatidėkite popietei, jei tik tai priklauso nuo jūsų galimybių. Trikdžių, konkurencijos bus visą dieną, tačiau vakarop gali prasiveržti neigiami jausmai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video