2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 9 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 9-oji – Pasaulinė pašto diena.

AVINAS. Labai prieštaringa diena. Viena vertus, nestokosite vidinio polėkio, ūpo pasireikšti prieš publiką, skirti dėmesio vaikams. Kita vertus, bus daug išorinio nesaugumo – ir fizinio, ir materialinio. Galimi nusivylimai santykiais, nuostoliai. 

JAUTIS. Šiandien patirsite ir juodo, ir balto. Kai kas vyks sklandžiai, džiugins darbo rezultatai. Visgi vakare nebesuvaldysite kai kurių ydingų silpnybių, dirglumo, nerimo. Galbūt užplūs sunkūs prisiminimai ar nuvils meilės santykiai.

DVYNIAI. Ši diena turėtų būti kontaktiška, kupina jus dominančios informacijos. Visgi labai lengva patikėti melu, įsivelti į intrigas, apšmeižti niekuo dėtus žmones. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių būklę ir pasistenkite būti empatiškesni.

VĖŽYS. Tai gali būti komfortiška diena, jeigu tik nepatyrėte traumuojančio įvykio. Pastaruoju atveju jausite įtampą ir galbūt neatsispirsite pagundai pasiduoti nenaudingoms silpnybėms, keistoms provokacijoms. Užsiimkite kuo ramesne ir saugesne veikla.

LIŪTAS. Naktis nesaugi, nepalanki sveikatai, kelionėms. Įdienojus neblogai seksis įvairi praktinė veikla. Mažiau sėkmingos gali būti su grožio paslaugomis, apdaila, materialine daiktų gamyba, finansais susijusios sritys.

MERGELĖ. Ši diena jums nežada didelio džiaugsmo. Regis, išbandymą patirs svarbūs santykiai. Jų pablogėjimas gali atsiliepti ir dvasinei, ir finansinei jūsų būklei. Saugokite nuo pavojų žmones, kuriuos branginate, ypač vaikus. Rūpinkitės savo ir jų sveikata.

SVARSTYKLĖS. Jei ši naktis jums bus nerami, patirsite pavojų, tai ir dieną saugūs nesijausite. Galimi išgyvenimai dėl finansinių netikėtumų, įtemptų meilės santykių arba didėjančio nemeilės, nepakantumo pojūčio aplinkui.

SKORPIONAS. Naktis bus nesaugi ne viena prasme, tačiau įdienojus jums turėtų pavykti be didelių trikdžių atlikti būtinus darbus. Deja, vakare būsite išvesti iš pusiausvyros. Gali susvyruoti pasitikėjimas svarbiu žmogumi.

ŠAULYS. Jeigu pasiduosite filosofinei nuotaikai, tuomet viskas atrodys įdomiau ir lengviau. Bet kuriuo atveju, tai geriau nei vienoks ar kitoks dramatizavimas, kuris negerins nei santykių, nei situacijos.

OŽIARAGIS. Ši diena gali būti nesaugi jūsų vaikams, todėl derėtų juos labiau stebėti ir neskatinti rizikuoti nei sporte, nei kitur. Nesivelkite į finansines avantiūras, abejotinus nuotykius.

VANDENIS. Jeigu neturite problemų dėl savo ar artimo žmogaus sveikatos, ši diena bus nebloga. Visgi vakarop nervinė įtampa augs ir tereiks nedidelio nesutarimo, kad kažkas rimtai susikomplikuotų.

ŽUVYS. Dalykine prasme ši diena gali būti produktyvi ir sėkminga, jeigu ji nėra susijusi su finansiniais reikalais. Deja, santykių sritis gana pažeidžiama. Galimi nusivylimai. Nekoks metas rizikingoms grožio procedūroms. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video