2024/04/27

 

AVARINIS DURŲ SPYNŲ ATRAKINIMAS: KAS PADĖS PATEKTI Į AUTOMOBILĮ?

Automobilio raktų pametimas ar durelių užstrigimas gali būti nemalonus, ypač kai reikia kur nors nuvykti tam tikru metu. Visada yra tradicinė pagalba kelyje, kurią galima iškviesti, kai reikia skubios pagalbos, tačiau ką dar galima išbandyti, kai reikia atrakinti automobilį? Jei niekada neužrakinote raktų savo automobilyje, esate mažuma, tačiau yra tikimybė, kad kada nors tai padarysite. Šiek tiek planuodami į ateitį galite sutaupyti daug laiko ir pinigų.

Kaip apsisaugoti nuo spynų atrakinimo paslaugų?

Žinoma, kiekvienam gali nutikti nelaimė, bet niekas nenori į tokią situaciją papulti. Pasigaminkite atsarginį raktą, eikite į artimiausią techninės įrangos parduotuvę ir paprašykite, kad jie pagamintų jums atsarginį raktą ar du. Tai gali padaryti ir avarinių durų atrakinimo specialistas, jei norite turėti atsarginius raktus greitai. Atsarginį raktą laikykite saugioje vietoje, o geriausias būdas įlipti į automobilį, jei raktas užrakintas viduje, yra turėti atsarginį raktą kažkur netoliese, namuose, pas gimines. Elektroniniai durų atidarytuvai taip pat gelbsti. Laimei, daugelis naujų transporto priemonių yra su elektroniniais durų atidarytuvais arba „skaitmeniniais raktais“, kurie neleidžia užrakinti durelių transporto priemonės raktais.

Ką daryti, jei užrakinote savo raktelius automobilyje ?

Pirmiausia nepanikuokite ir nusiraminkite. Įsitikinkite, kad visos jūsų automobilio durys yra užrakintos. Ne vienas žmogus pateko į automobilį pro vairuotojo pusės duris sumokėdamas pinigus, kad paimtų viduje užrakintus raktus, tačiau kitas duris rado atrakintas. Taupykite savo pinigus ir kitų laiką. Jei bagažinė atidaryta, bagažinės sienelėje arčiausiai keleivių sėdynių ieškokite atlaisvinimo ąselės. Daugelis naujausių automobilių turi avarinį atjungimą, kuris nulenks sėdynę ir leis jums įlipti į automobilio keleivių zoną.

Automobilių pardavėjai gali būti vienas iš sprendimo būdų. Paprašykite draugo nuvežti jus į atstovybę, kuri parduoda tos pačios markės kaip ir jūsų automobilį. Turėsite pateikti jiems VIN numerį (matomas šalia priekinio dešiniojo priekinio stiklo valytuvo, todėl jums nereikės būti automobilyje, kad jį gautumėte) ir nuosavybės teisės įrodymą, ir jie jums suteiks naują raktą, tačiau užtruks nemažai laiko. Galite paskambinti policijai ir paprašyti atrakinti jūsų automobilį. Paprastai jie turi įrankius (pvz., Slim Jim) ir galiausiai ateis į pagalbą. Nors gali praeiti šiek tiek laiko, kol jie atvyks į jūsų vietą (nebent automobilyje yra vaikas), geriausia, kad ši parinktis yra nemokama. Tačiau policija dažniausiai šį veiksmą atlieka tik tais atvejais, kai reikia skubios pagalbos. Skubi pagalba yra tada, kai vaikas, gyvūnas liko automobilio viduje.

Kokia yra greita ir profesionali pagalba, kuri tikrai padės kelyje?

Jei greitoji pagalba kelyje nesiūlo pagalbos užrakintam automobiliui, paprašykite jų atsiųsti vietinį šaltkalvį. Gera žinia ta, kad kiekvienas automobilio raktelis yra užkoduotas automobilio gamintojo, o jei turite rakto kodo numerį ir asmens tapatybę, šaltkalvis jums gali pagaminti naują raktą. Išsaugokite rakto kodo numerį savo mobiliajame telefone, kad jį būtų galima iš karto gauti, ir palikite jį ten, kur kas nors namuose galėtų jį perskaityti kritiniu atveju. Taigi, tikrai neverta gaišti laiko ir ieškoti policijos pagalbos ar varginti artimuosius, kad jie atvažiuotų ir padėtų rasti sprendimą. Susiraskite patikimus sos spynų atrakinimo specialistus ir išsisaugokite jų kontaktus. Skubus Avarinis durų atrakinimas adresu – avarinis-atrakinimas.lt/

„Saulės spektro“ inf. ir nuotraukos

Užs. Nr.1250

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video