2024/04/27

 

HOROSKOPAS SPALIO 8 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Turėsite vikriai suktis, jeigu tiesiogiai arba per vaikus, draugus esate susiję su pramogų verslu, sporto ar meno sfera. Jeigu kils įdomių idėjų, stenkitės jas įgyvendinti. Saugokitės ugnies, avarijų.

JAUTIS. Ypatingų problemų šiandien neturėtų iškilti. Apsiribosite buitimi ir paprastais kasdieniais darbeliais bei malonumais. Galbūt puikiai atsipalaiduosite jums įprastoje jaukioje aplinkoje, sodyboje ar pan.

DVYNIAI. Šiandieną pavyks daug nuveikti, jei pasitelksite į pagalbą artimus žmones, draugus. Galite išvykti į trumpą kelionę, susitikti su giminaičiais. Gausite naudingos informacijos. Saugokite nuo pavojų vaikus.

VĖŽYS. Šiandien aktyvūs būsite šeimos ir nuosavybės reikaluose. Gali pavykti geriau aptvarkyti namų ar nuosavos žemės valdos aplinką. Saugokitės agresijos, ugnies, nekurstykite pavydo.

LIŪTAS. Neišvengsite banguojančių nuotaikų. Kiek įmanoma, permainingo gyvenimo apraiškose ieškokite grožio ir gėrio, o ne blogybių. Rasite kuo pasidžiaugti ir per daug neišlaidaudami. Neskubėkite pirkti abejotinos kokybės daiktų, ypač jei jie nesaugūs.

MERGELĖ. Pats metas atitrūkti nuo praktinių rūpesčių. Pažvelkite į viską tarsi iš šalies, filosofiškai ir suvoksite, kad jums reikia žymiai mažiau, nei bandote aprėpti. Verčiau stenkitės išlaikyti tai, ką turite, branginkite artimus žmones, saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien atsiras galimybė susitikti su senais draugais ar nuvykti į dominantį renginį. Neprovokuokite konfliktų, agresijos nederamu elgesiu bei nepasiduokite kitų provokacijoms.

SKORPIONAS. Pamirškite varginamus reikalus ir tiesiog pailsėkite. Pravartu pakeisti kasdieninio gyvenimo ritmą. Turiningiau leiskite laisvalaikį. Tik neviršykite greičio kelyje ir venkite konfliktinių situacijų.

ŠAULYS. Jūsų mintys beveik sieks kitas dimensijas. Gana palanki diena realiam bei virtualiam bendravimui su pasauliu. Gausite įdomios informacijos, kuri gali praversti ateityje. Saugokitės ugnies, avarijų, nuostolio.

OŽIARAGIS. Jums atrodys, kad kiti iš jūsų laukia naudos – finansinės ar kitokios. Tikrai nieko gero neišeis, jeigu mėginsite pinigais pirkti meilę, dėmesį ar prestižą.

VANDENIS. Tai gali būti puiki diena, ypač jei šalia turite artimą žmogų, su kuriuo jus sieja šilti jausmai ar bendri interesai. Bet kuriuo atveju, seksis spręsti santykių ir meilės klausimus. Pasisaugokite avarinių situacijų.

ŽUVYS. Šiandien pravartu rūpintis tvarka, grožiu, sveikata, labiau palepinti naminius augintinius, pasirūpinti jų higiena ir gyvenimo sąlygomis. Pasisaugokite gresiančio finansinio ir seksualinio išnaudojimo, prievartos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video