2024/04/28

 

STUDENTAI-SENJORAI PRADĖJO NAUJUS MOKSLO METUS

Kupiškio TAU priklauso iš viso 167 nariai. Autorės nuotrauka

Spalio 3 dieną Kupiškio Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) bendruomenė rinkosi į naujų mokslo metų atidarymo šventę kultūros centre. Šventinio renginio metu ne tik aptarti būsimi planai ir veiklos, bet ir pagerbti ilgaamžiai klausytojai, skambėjo dainos.

Jurga BANIONIENĖ

Naujokų – septyni

Tradiciškai renginys prasidėjo visiems drauge sugiedojus Lietuvos himną. Susirinkusius pasveikino Kupiškio TAU rektorė Marytė Semaškienė.

Ji informavo, kad naujus mokslo metus pradeda iš viso 167 TAU nariai. Universiteto gretos pasipildė 7 naujais klausytojais. Visi jie buvo pakviesti prisistatyti, papasakoti, kodėl nutarė tapti studentais, taip pat turėjo pademonstruoti ir savo žinias atsakydami į klausimus. Jiems įteikta po knygą.

TAU nariai renkasi į paskaitas Kupiškio r. švietimo pagalbos tarnybos patalpose. Šios tarnybos direktorė Laima Kilkuvienė kalbėjo, kad vasara netruko prabėgti, atkeliavo ruduo, sukviesdamas visus mokinius į mokyklas, o TAU studentus – į auditorijas.

TAU bendruomenę sveikino Kupiškio r. švietimo pagalbos tarnybos direktorė Laima Kilkuvienė (dešinėje) ir Aušra Vapšienė.

„Labai malonu, kad jūs pas mus lankotės.Kviečiame mūsų nepamiršti ir kad bent kelių fakultetų užsiėmimai ir toliau vyktų Kupiškio r. švietimo pagalbos tarnyboje. Sveikinu su mokslo metų pradžia, linkiu kantrybės, ištvermės, gerai mokytis“, – kalbėjo L. Kilkuvienė.

Muzikinę savo programą dovanojo TAU ansamblis „Dar padainuosim“, vadovaujamas Gertrūdos Kliaugienės.

Savo kūrybą skaitė muzikos fakulteto dekanė Janina Varnienė.

Fakultetai tęsia veiklą

Padėka, kurios nepavyko įteikti mokslo metų užbaigimo proga, tądien pagaliau buvo įteikta istorijos fakulteto dekanei Laimai Gudonienei.

Iš viso šiais mokslo metais TAU nariai turės galimybę dalyvauti 10-ies fakultetų užsiėmimuose.

Plačiau skaitykite spalio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Nauji mokslo metai prasidėjo visiems drauge sugiedojus Lietuvos himną.
Dainas dovanojo ansamblis „Dar padainuosim“.
Autorės nuotraukos
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • O kodėl Rokiškio kolegijos patalpose nėra tokio universiteto senjorams. Su mielu noru jį lankyčiau

  • Labai gražios nuotraukos.

    • Nuotraukos taip…

Rekomenduojami video