2024/04/28

 

PAAIŠKĖJO, KAS NUSKYNĖ METŲ ŪKIO LAURUS

Konkurso „Metų ūkis 2023“ nugalėtojai, prizininkai ir dalyviai (iš kairės) Janina ir Stasys Šereliai, Irena ir Zigmantas Aleksandravičiai, Bronius ir Asta Kaladės, Lijana ir Dalius Baronai. Autorės nuotrauka

Pasuosių kaimo turizmo sodyboje spalio 5 dieną Kupiškio rajono ūkininkų sąjungos skyrius buvo surengęs konkurso „Metų ūkis 2023“ dalyvių pagerbimo šventę.

Šiais metais šiame konkurse dalyvavo penki augalininkystės ir vienas gyvulininkystės ūkis.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Svarbu bendrauti

Ūkininkus sveikino Žemės ūkio ministerijos, Lietuvos ūkininkų sąjungos atstovai, socialiniai partneriai ir rėmėjai. Pagerbti buvo ne tik konkurso dalyviai, bet ir kiti pažangūs ūkininkai, išmanūs specialistai.

Renginį vedė migonietė ūkininkė, konkurso „Metų ūkis“ vertinimo komisijos pirmininkė Renata Vilimienė.

Šventės organizatorių vardu kalbėjęs Kupiškio rajono ūkininkų sąjungos pirmininkas ir Lietuvos ūkininkų sąjungos pirmininko pavaduotojas Zigmantas Aleksandravičius pabrėžė, kad svarbu ūkininkams ir jiems prijaučiantiems žmonėms bendrauti, išsikalbėti, pasitarti. Jis konstatavo, kad pastaruoju metu visi labai atitolo. Net kaimynas su kaimynu retai susitinka.

Z. Aleksandravičius įteikė Lietuvos ūkininkų sąjungos pirmininko Raimundo Juknevičiaus pasirašytą padėką Skapiškio seniūnijos ūkininkui Vygantui Giedriui už sumanų ūkininkavimą augalininkystės srities ūkyje, už droną, kurį jis valdo ir pritaiko šiuolaikiniame ūkyje.

Jis taip pat padėkojo ūkininkams Egidijui Černiui, Broniui Sliekui, Vygantui Giedriui ir Gediminui Aleksandravičiui, kurie savo lėšomis yra parėmę ūkininkavimo naujoves, kurios naudingos visiems rajono žemdirbiams.

Plačiau skaitykite spalio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Ūkininkus ir Ūkininkų sąjungos vieną iš vadovų Zigmantą Aleksandravičių sveikino žemės ūkio viceministras Donatas Dudutis.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Idomu jau pati kiek tu tu mokesciu sumoki, nesuk galvos kiek kas sumoka , ziurek savo, matyt pati esi pasalpine labai moki kitus mokyt.

    • Is reakcijos matyti, kad tikrai baiminates patikrinimo. Kazin ka FNTT su VMI rastu pravazave pro top ukininkus

  • Jie jau senai moka didesnius mokesčius negu tu.

    • Matyt, is ukio busi …

  • Nesulaukiu, kada tokie ukia prades moket mokescius kaip visi normalus lietuvos gyventojai

Rekomenduojami video