2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 7 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 7-oji – Krašto apsaugos diena; Diena už orų darbą; Kūno kultūros ir sporto diena; Tarptautinė veltinio diena.

AVINAS. Šiandien galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis. Venkite paviršutiniškumo, lengvabūdiškų nuotykių, neprovokuokite ginčų. Saugokitės agresijos, traumų.

JAUTIS. Originalumu, kūrybingumu šiandien pasižymėsite iki pietų, empatiškumu ir šiltu draugiškumu – popiet. Vakaras gana nesaugus, nepalankus sveikatai. Tikėtini pavojai kelyje.

DVYNIAI. Diena turėtų būti produktyvi viskam, ko tik rimtai imsitės. Galite gauti informacijos, jums asmeniškai teikiančios didelių vilčių. Tik vakare nepasiduokite netikusioms pagundoms ir pasisaugokite materialinio nuostolio. Prižiūrėkite vaikus.

VĖŽYS. Energetiška, bet nelabai produktyvi diena. Bandant pasiekti tai, kas jums nepriklauso, teks susidurti su nepritarimu. Neįvertinę savo jėgų, galite ką nors sugadinti, sulaužyti, išprovokuoti pavydą, agresiją. Saugokitės traumų, ugnies.

LIŪTAS. Regis, pajusite nuovargį, tam tikrą savo pastangų beprasmiškumą. Skirkite kuo daugiau laiko poilsiui, rinkitės asmeninę erdvę vietoj šurmulingų susibūrimų. Vakare prireiks dar daugiau savisaugos bei atsargumo.

MERGELĖ. Šiandien nelabai galėsite ką nors nuveikti ar nuspręsti vien savo iniciatyva. Labai praverstų gyvenimo partnerio ir draugų palaikymas. Vakaro pramogos gali būti pavojingos ir per daug kainuoti.

SVARSTYKLĖS. Diena kaip diena, be ypatingų džiaugsmų ir rūpesčių. Deja, vakaras gali būti konfliktiškas ar kitaip neramus. Saugokitės ugnies, agresijos, avarinių situacijų.

SKORPIONAS. Regis, nerimausite dėl ateities, globalinių problemų arba dėl to, kad kai kas suabejojo jūsų padorumu ir kompetencija. Jeigu vairuojate, venkite rizikos kelyje.

ŠAULYS. Galimi piniginiai praradimai dėl neadekvačių poreikių arba nenumatyto įvykio. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolą ar pasiskolinti. Venkite rizikos, atsitiktinio sekso.

OŽIARAGIS. Šiandien galimos emocinės problemos bendraujant su aplinkiniais. Jeigu pernelyg paskubėsite, galite užmegzti nepatikimus ryšius arba išprovokuoti pavydo sceną. Saugokitės agresyvių asmenų, ugnies, avarijų.

VANDENIS. Dienos situacija neleis mėgautis vien atsipalaidavimu ir pramogomis. Daug laiko pasiglemš nebaigti ūkiniai darbai. Pravartu geriau pasirūpinti naminiais augintiniais.

ŽUVYS. Dėmesio reikalaus vaikai, augintiniai, jiems kilusios problemos. Emocinį stresą galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Saugokitės seksualinės prievartos, ugnies, nuostolio.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video