2024/04/29

 

HOROSKOPAS SPALIO 6 D.

Pixabay nuotrauka

Spalio 6-oji – Tarptautinė šypsenos diena.

AVINAS. Šiandien gana daug dėmesio skirsite nuosavybės, šeiminiams, vaikų klausimams. Tai išeis į naudą. Tačiau dėl kitų reikalų gali šiek tiek susikirsti jūsų ir sutuoktinio ar verslo partnerių nuomonės bei interesai.

JAUTIS. Šiandien trokšite populiarumo, pripažinimo, geranoriško kitų žmonių palankumo. Nuoširdžios draugystės tikėtis gal ir neverta, tačiau be dėmesio neliksite. Ir bendraminčių gali pagausėti.

DVYNIAI. Artimas žmogus pritars jūsų pastangoms dėl šeimos gerovės, į tai nukreiptoms išlaidoms bei skatins šiek tiek drąsiau elgtis. Tik nesukčiaukite ir patys saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Rytas prasidės su polėkiu, kūrybiniu nusiteikimu. Situacija gali būti įdomi, gausite daug informacijos. Tačiau netrukus gali paaiškėti, kad ne taip lengvai įgyvendinami kai kurie planai. Nenuleiskite rankų, ieškokite palaikymo ir jį rasite.

LIŪTAS. Šiandien būsite pasyvūs, labiau linkę pasiduoti kitų įtakai arba kaip tik abejingai trauktis į šešėlį. Puiku, jeigu jau galite pradėti savaitgališką atsipalaidavimą, nes jums reikia poilsio, asmeninės erdvės.

MERGELĖ. Šiandien jums labiau nei asmeniniai rūpės draugų, kitų žmonių poreikiai ir interesai. Galbūt jie privertė atkreipti į juos dėmesį tam tikrais poelgiais, planais.

SVARSTYKLĖS. Būsite nepatenkinti, jeigu šiandien teks užtrukti darbe. Kad taip nenutiktų, visko imkitės iš pat ryto. Regis, neišsisuksite nuo savo vadovų ar viešo dėmesio.

SKORPIONAS. Aktualūs bus su mokslu, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Regis, nelengva bus apsispręsti, jei gausite pasiūlymą kažką keisti, leistis į kelionę.

ŠAULYS. Verslo partneris arba mylimas asmuo reikalaus paramos, garantijų. Galite būti raginami imtis veiklos, kuriai reikia lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien jums seksis dirbti bei harmoningai bendrauti. Arba tiesiog turėsite daugiau optimizmo ir ieškosite naujų variantų, jeigu vienas kitas nepavyko.

VANDENIS. Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nuotaiką drums suvokimas, kad kažką turite keisti. Galbūt staiga pasijusite keistai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų. Venkite svaigalų, saugokitės sukčių.

ŽUVYS. Gali kilti ūpas kažkur lėkti, bėgti, ieškoti nuotykių, dalyvauti sportinėse rungtyse ar pan. Galbūt gausite kiek avantiūristišką pasiūlymą. Labiau rūpinkitės vaikais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video