2024/04/29

 

TERMINIAI VANDENYS KOSMETIKOJE – RŪPESTIS ODA IR VEIKSMINGAS PROBLEMŲ SPRENDIMAS

Besirinkdami kosmetikos priemones, paprastai ieškome kokybės ir veiksmingumo, o radę prekės ženklus, kurie gali pasiūlyti abu, itin apsidžiaugiame. Vienas iš tokių prekių ženklų, kuris pasižymi kokybiška ir efektyvaus poveikio kosmetika, yra Vichy. Tai vertinga moksline patirtimi ir nepriekaištingos kokybės siekiu paremta iš Prancūzijos kilusi kosmetika.

Vichy siūlo nepaprastai platų priemonių pasirinkimą, tad gali padėti apsirūpinti produktais, skirtais veido ir kūno odos priežiūrai, plaukams, higienai. Be to, egzistuoja ir dekoratyvinės kosmetikos linija. Vienas iš Vichy kosmetikos tikslų – spręsti nemalonias odos problemas ir suteikti realią pagalbą. Šį tikslą jai įgyvendinti išties pavyksta – juk Vichy kosmetikos neretai ieškome vaistinėse, o ten užsukame, kai tikimės rasti akivaizdžiu poveikiu pasižyminčias ir patikimas priemones.

Veiksmingo poveikio paslaptis – ypatinga sudėtis

Vienas Vichy priemonių sudėčių išskirtinumų – terminiai SPA vandenys iš Overnės regiono Prancūzijoje. Šiuose vandenyse gausu įvairiausių mikroelementų, turinčių gydomųjų, raminamųjų, jauninančių, stiprinamųjų savybių. Ypatingi sudedamieji ingredientai, sujungti su ekspertų žiniomis ir pažangiausiais gamybos metodais atneša puikų rezultatą – kokybišką kosmetiką, kurią malonu naudoti. Ją iš tiesų galima pavadinti revoliucinga: prieš beveik šimtmetį savo veiklą pradėjęs prekės ženklas neabejojo, kad kiekvienam odos tipui prižiūrėti ar problemai spręsti būtinas išskirtinis dėmesys ir konkrečiai tam skirtos priemonės. Šia filosofija Vichy vadovaujasi iki pat šių dienų.

Mineralizuojančio terminio vandens koncentracija priemonėse paprastai yra nemaža – tai užtikrina jų veiksmingumą. Žinoma, produktų sudėtyje taip pat yra gausybė kitų odos sveikata ir puikia išvaizda besirūpinančių ingredientų, pasižyminčių stipriu poveikiu ir galinčių išspręsti konkrečias problemas.

Platus veiksmingų priemonių pasirinkimas visiems

Vichy kosmetikos gamybos ypatumai leidžia šioms priemonėms spręsti itin platų spektrą problemų. Jos šauniausiai dorojasi su senėjimo požymiais, raukšlelėmis, pigmentacija, akne, odos riebalavimusi ir išsausėjimu, galvos odos jautrumu, niežuliu, seborėja, įvairaus tipo pleiskanomis, dermatitu.

Vichy produktų asortimente atrasite visai šeimai tinkamų, bet kokiam amžiui, odos tipui ar būklei lengvai pritaikomų produktų. Jei jūsų oda itin kaprizinga ir jautri, taip pat turėsite kuo ją palepinti. Tad galima pasakyti, kad Vichy siūlo priemonių kiekvienam odos tipui, amžiui ar problemai.

Vichy kosmetika yra suskirstyta į atskiras linijas – taip pasirinkti daug lengviau. Pavyzdžiui, Vichy Liftactiv linija skirta kovai su senėjimo požymiais. Jos priemonės veiksmingai drėkina ir maitina pavargusią, suglebusią, vysti pradėjusią odą, skatina spartesnį jos atsinaujinimą, suteikia elastingumo ir sveiko jaunatviško švytėjimo.

Išskirtinio dėmesio nusipelno Vichy plaukų priežiūros priemonių linija „Dercos“, suteikianti efektyvią pagalbą kovoje su rimtomis plaukų ir galvos odos problemomis. Šios priemonės puoselėja, regeneruoja ir ramina galvos odą, tad jas naudojant galima atsikratyti tokių problemų kaip niežulys, sausos ar riebios pleiskanos, netgi seborėja, dermatitas ar plaukų slinkimas. Beliks tik džiaugtis sveika galvos oda ir žvilgančiais, švelniais plaukais.

Vichy siūlo ir intensyviai jūsų higiena galinčių pasirūpinti priemonių. Tikra žvaigžde galima pavadinti daugelio pamėgtus dezodorantus. Vichy dezodorantas – šaunus pasirinkimas norintiems pasirūpinti švara, gaivos jausmu ir išvengti su gausiu prakaitavimu susijusių nemalonumų – visa tai nesukeliant jokio odos sudirginimo.

Net 48 valandas patikimai saugantis, bet nedirginantis dezodorantas, kurio sudėtyje nėra alkoholio ir kvapiklių – tikra svajonė. Tokį dezodorantą galima drąsiai naudoti iš karto po depiliacijos ar epiliacijos, jis švelniai ramina ir minkština odą. Priemonė nealergizuos ir suteiks tikrą komfortą – puiki kokybė už prieinamą kainą.

„Etaplius“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1219

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video