2024/04/28

 

HOROSKOPAS SPALIO 5 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Spalio 5-oji – Tarptautinė mokytojų diena.

AVINAS. Šiandien pasisaugokite, kad rytinis išsiblaškymas, mieguistumas netaptų eismo įvykio priežastimi. Viską darykite nuosekliai, nes padrikas mėginimas kažką paskubomis atlikti neduos norimų rezultatų. Vakarą geriausia būtų leisti su šeima namuose.

JAUTIS. Yra tikimybė, kad šiandien jums pasiseks derybose, komercijoje. Galbūt sudarysite sutartį, gausite norimą kreditą, susitarsite dėl nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo.

DVYNIAI. Šiandien jūsų nuotaikos ir planai kaitaliosis. Nelengva bus keltis šį rytą ir laiku pradėti darbus. Gali varginti nekokia savijauta, nepasitikėjimas savimi arba nerimas dėl neatliktų įsipareigojimų.

VĖŽYS. Ši diena nebus palanki aktyviai veiklai, intensyviam bendravimui. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Visgi vakare energijos ir pozityvo padaugės.

LIŪTAS. Bendrauti, rūpintis kitų reikalais norėsis iki popietės. Vėliau būsite linkę atsiriboti, vengti bet kokios įtakos, raginimų, spaudimo. Geriau būtų dirbti ir ilsėtis vienumoje. 

MERGELĖ. Regis, jums nelabai seksis rytiniai planai. Kažkas jus stabdys, kels nerimą. Tai gali atsiliepti visos dienos rezultatams. Visgi pasitaikys ir malonių akimirkų, ir sėkmės.

SVARSTYKLĖS. Jūsų dėmesys bus sutelktas į kelionių klausimus, užsienio, mokslo, švietimo ar kultūros reikalus. Jeigu pasistengsite, gana sėkmingai atliksite reikiamus formalumus.

SKORPIONAS. Šiandien turbūt teks nemažai kalbėti apie pinigus, santaupas, mokėjmus, nuostolius ir pan. Popiet padaugės dvasinių interesų, intelektinės veiklos. Galbūt ruošitės kelionei, konferencijai.

ŠAULYS. Jūsų ir partnerių jausmai banguos nesinchroniškai. Arba nesutarimų kils santykiuose su kolegomis, verslo partneriais. Gali būti, kad vakare atgausite arba grąžinsite skolą.

OŽIARAGIS. Bus nelengva, jeigu šiandien labai anksti teks kibti į darbus. Būkite kuo budresni kelyje bei su technika. Popietinės diskusijos su oponentais gali nuo ginčų pereiti prie konstruktyvių susitarimų.

VANDENIS. Regis, šią dieną pradėsite su kūrybiniu įkvėpimu, ugnele. Labiau seksis, jeigu neteks užsiimti materialine, praktine gyvenimo puse, buhalteriniais skaičiavimais. Visgi popiet kaip tik šie dalykai gali tapti aktualūs.

ŽUVYS. Dieną daugiau dėmesio skirkite tvarkai darbe ir namuose, o vakare atsipalaiduokite. Regis, kažkas gali jus įkvėpti pasilinksminimams arba sportui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video