2024/04/29

 

HOROSKOPAS SPALIO 4 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Spalio 4-oji – Pasaulinė gyvūnijos diena, šv. Pranciškus.

AVINAS. Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galite sudaryti sandorį, gauti intriguojamos informacijos. Tačiau gerai pagalvokite, prieš išsakydami ar parašydami savo nuomonę. Gerbkite ne tik save, bet ir kitus.

JAUTIS. Tikėtini komerciniai reikalai, apsipirkimai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, bendra šeimos gerove. Pasirūpinkite garantijomis, rekomendacijomis.

DVYNIAI. Šiandien kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Tokiu būdu galite pagerinti savo įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę.

VĖŽYS. Šiandien geriau jausitės, jeigu vengsite įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę. Seksis kūrybinė veikla, patiks gvildenti paslaptis. Puikiai veiks intuicija.

LIŪTAS. Nesunkiai seksis megzti norimas pažintis, sudaryti sutartis. Svarbu, kad susitarimai būtų prasmingi. Iš pažįstamos moters galite gauti protingą patarimą ar neblogą pasiūlymą.

MERGELĖ. Šiandien gana aktyviai darbuositės, o jeigu liks laiko – politikuosite. Regis, pasiteisins pastangos užsidirbti pinigų ar ekonomiškiau, pigiau sutvarkyti svarbų reikalą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūsų dėmesys kryps į švietimo, mokslo, užsienio aktualijas. Jeigu išties svarbu kažką išsiaiškinti, nevenkite pasidomėti įstatymais ar dominančios srities ypatumais.

SKORPIONAS. Šiandieną svarbesni taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, vertinti finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, sutartis.

ŠAULYS. Ši diena gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės skiriasi nuo jūsiškių. Regis, gebėsite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau.

OŽIARAGIS. Šiandien negailėkite energijos, pastangų darbe. Po darbo atsipalaiduoti puikiai padėtų sporto klubas, pasivaikščiojimas su augintiniu ar kitokia fizinė veikla.

VANDENIS. Gera vaizduotė, įkvėpimas leis kūrybingai padirbėti. Gera diena meniniams užsiėmimams, kompozicijų kūrimui, grožio paslaugoms, sportui. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

ŽUVYS. Būsite labai jautrūs aplinkai. Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buities reikalai, artimų žmonių situacijos. Nesielkite kaip stručiai, kai iš tiesų galite šį bei tą išsiaiškinti ir išspręsti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video